bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kaapo Kakko vstřelil svůj první gól v National Hockey League

12. října 2019, 20:13

Jiří Sameš

Krátce po 19:00 SEČ odstartovali bohatý sobotní program, jenž čítá přesně čtrnáct zápasů, hokejisté New York Rangers a Edmonton Oilers. Svůj první gól v National Hockey League přitom na konci úvodní periody vstřelil útočník Kaapo Kakko, dvojka Vstupního draftu NHL 2019.

Kaapo Kakko tedy skóroval konkrétně v čase 18:28, přičemž otevřel skóre utkání mezi Rangers a Oilers.

Po bekhendové přihrávce od útočníka Ryana Stromea se ocitl za obranou soupeře a svůj následný únik zakončil povedeným blafákem do bekhendu. Brankář Mike Smith nestihl na rychlé a šikovné ruce Kakka zareagovat.

Kakko, osmnáctiletý Fin, si díky gólu zároveň připsal svůj první kanadský bod v nejlepší hokejové lize.

Rangers v sezoně 2019-2020 ještě neprohráli, avšak mají za sebou teprve dva zápasy. Do akce se dnes potom dostali po šestidenní pauze.

Třikrát po sobě na úvod sezony mimochodem naposledy zvládli vyhrát v období 2015-2016.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.