bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jacob Markström a Cam Talbot zavřeli bránu. Flames se těší z postupu do play-off!

7. srpna 2020, 8:21

Jiří Sameš

Skvělým výkonem se při čtvrtečním programu dohrávky sezony 2019-20 prezentovali brankáři Jacob Markström, Cam Talbot. Oba muži zavřeli svou bránu a Talbot se navíc těší se svým týmem z postupu do play-off.

Vancouver Canucks ve třetím zápase kvalifikačního kola vynulovali Minnesota Wild (úspěch 3:0), přičemž tak v noci na sobotu budou mít možnost sérii ukončit. Jacob Markström zde pochytal všech 27 střeleckých pokusů soupeře. 

„Na čistém kontě má zásluhu celý tým. Udržet kotouč mimo bránu, to je moje práce. Dneska jsme si vedli všichni skvěle. Jedná se o důležitou výhru, ani tolik nezáleží na tom, jestli je s nulou, či nikoliv," hodnotil Markström.

Gólman byl pochopitelně vyhlášen první hvězdou utkání. Pro Canucks jinak první nula v bojích o pohár od 10. června 2011 – tehdy zazářil Roberto Luongo v pátém zápase finále Stanley Cupu proti Boston Bruins. 

Calgary Flames v zápase číslo 4 kvalifikačního kola vynulovali Winnipeg Jets (úspěch 4:0) a už slaví postup do play-off – konečný stav série 3:1. Cam Talbot zastavil všech 31 střel soupeře.

„Tohle je jenom první krok. Věděli jsme, že to bude těžká série. Díky kvalifikaci jsme získali cenné zkušenosti. Tým ukázal obrovskou bojovnost," řekl Talbot, jenž v sérii zapsal průměr obdržených branek 1.51 a úspěšnost zákroků 94.5.

Sázka na Talbota tedy Flames vyšla, český gólman David Rittich má prozatím bohužel smůlu. Čisté konto v posledním klání série pro Calgary mimochodem uhájil naposledy Miikka Kiprusoff v roce 2004. 

Nepřehlédněte
→ Senzační obrat Blue Jackets zařídil hattrickem Pierre-Luc Dubois

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.