bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Já a krysa? Marchand a Trocheck se do sebe pustili na sítích

19. ledna 2022, 19:06

David Zlomek

Brad Marchand plní titulky novin prostě pořád. Svou pověst potvrdil i včera, výjimečně v tom ale byl trochu nevinně. Vyprovokoval ho totiž útočník Caroliny Vincent Trocheck. Ten si do něj rýpnul, avšak Marchand se hned ohradil zpátky. Peprnosti přidával i fakt, že se oba týmy střetly ještě ten večer.

A jak že to celé vzniklo?

Všechno začalo, když Trocheck dělal rozhovor s novinářem Chipem Alexanderem. Ten se ho zeptal, jestli vidí podobnost v jeho a Marchandově stylu hry.

„Fakt jste mě teď označil za krysu,“ odpověděl Trocheck, přičemž narážel na Marchandovu přezdívku, kterou si mezi fanoušky vysloužil svým vzhledem i chováním.

Tahle citace se rozjela po celém internetu, a tak není divu, že skončila i u samotného Marchanda. Ten se rozhodl kontrovat na svém instagramovém účtu. Příspěvek už je sice smazaný, ale internet nezapomíná. 

Marchand totiž vyvěsil hned několik obrázků. Ten první byl s onou Trocheckovou citací, v dalších dvou byly vidět kariérní statistiky obou hráčů a na posledním Marchand ukázal, že za poslední léta je v lize produktivnější pouze McDavid, Draisaitl a MacKinnon.

„Jako bych porovnával Lamborghini s Toyotou Prius,“ připsal k tomu Marchand.

Jak jsme zmínili, pikantnosti na všem přidal vzájemný zápas, který následoval.

V tom naprosto dominovala Carolina, tedy tým Vincenta Trochecka. Hurricanes vyhráli na ledě Bruins 7:1.

„Neřekl bych, že nás nakoplo zrovna tohle,“ usmíval se po zápase Derek Stepan. „Do utkání jsme prostě šli vyhrát, to popichování jsme vůbec nebrali v potaz.“

Podobná slova volil i jeho spoluhráč Seth Jarvis: „Slyšel jsem, že se o tom kluci bavili, ale nezajímalo mě to. Měli jsme na práci něco jiného. Vincenta mám ale fakt rád, takže mu kryju záda pořád.“

Ani jeden z aktérů se bodově neprosadil, nicméně Trocheck zapsal hned pět hitů. Nikdo neměl v utkání víc.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.