bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Islanders obchodovali s Detroitem. Kdo bude hájit barvy týmu z New Yorku?

12. prosince 2020, 2:10

Jan Šlapáček

Začátek nového ročníku je podle dostupných informací za rohem, a tak začínají ožívat i generální manažeři, kteří se v posledních týdnech drželi spíše stranou a nepodnikali v nejisté situaci výraznější tahy. Dneska se udála první výměna po šedesáti dnech půstu.

Do společného obchodu se pustili Lou Lamoriello a Steve Yzerman. Zkušenější z této dvojice se rozhodl do řad Islanders přitáhnout mladého útočníka Dmytra Timashova, který toho v zámořské NHL zatím mnoho neodehrál a v Detroitu se příliš neohřál.

Red Wings rodáka z ukrajinského města Kirovohrad získali na konci února z listiny nechráněných hráčů, kam ho umístilo Toronto. Za Detroit odehrál pouhých pět zápasů a žádný kanadský bod si do svých statistik nezapsal.

Nedá se proto divit, že Lamoriello získal Timashova od Yzermana doslova zadarmo (za budoucí úvahy) a rozšířil tak hráčskou základu Islanders. O budoucnosti útočníka, který hokejově vyrůstal ve Švédsku, se teprve bude jednat.

Timashov je stále jako chráněný volný hráč bez smlouvy, takže obě strany nyní budou muset hledat společnou řeč. Dá se ale očekávat, že takovýhle podpis Lamoriello zvládne s úsměvem na tváři.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.