bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Islanders mohou dokonat postup, naopak Bruins v noci hrají o přežití

9. června 2021, 19:00

Vojtěch Balon

Dnes v noci je na programu jediný zápas play-off NHL. V 1:30 středoevropského času v něm New York Islanders ve stařičkém Nassau Coliseu přivítají Boston Bruins. Vynutí si Medvědi sedmý zápas, nebo nad ránem i tato série skončí?

1:30 New York Islanders - Boston Bruins

Pátý duel této série se odehrál za stavu 2:2 na zápasy. Bruins měli před domácím publikem herní převahu, soupeře přestříleli vysoko 44:19, Islanders ale vytěžili z minima maximum a zvítězili 5:4. A bostonský trenér Bruce Cassidy si po utkání nebral servítky směrem k rozhodčím. "Hrajeme proti týmu, který má velmi respektovaný management a trenéra," narážel Cassidy na legendárního Loua Lamoriella a známého kouče Barryho Trotze, který dovedl Washington ke Stanley Cupu.

"Umí předstírat, že jsou New York Saints (v překladu svatoušci, pozn. red.) a ne New York Islanders. Úplně stejná provinění, která jsou odpískána nám, nejsou odpískána jim. A vůbec nevím proč," stěžoval si Cassidy, který byl za tato slova potrestán pokutou ve výši 25 tisíc dolarů.

Historie hovoří ve prospěch celku z Long Islandu. V předchozích 13 sériích, v nichž Islanders vedli 3:2 na zápasy, zvládli šestý duel 11krát. Nepovedlo se jim to jen proti Torontu v roce 1978 a v loňské sérii proti Philadelphii. Bruins se navíc budou muset obejít bez útočníka čtvrté formace Curtise Lazara, který se zranil v závěru minulého duelu. Mimo hru zůstávají i obránci Brandon Carlo a Kevan Miller. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.