bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hanzal letos dohrál, po operaci zad si nezahraje půl roku

9. března 2018, 17:59

Martin Zíta

Martin Hanzal se v letošní sezoně na led už znovu nepodívá. Český útočník v příštích dnech podstoupí operaci zad, ze které se bude zotavovat šest až sedm měsíců.

Dallas Stars bude ve zvytku sezony bez Martina Hanzala. Český útočník musí na operaci zda, která ho ze hry vyřadí na šest až sedm měsíců. Dallas to oznámil prostřednictvím oficiální webové stránky.

Hanzal k utkání naposledy nastoupil 21. února, od té doby stál mimo sestavu Hvězd. Jednatřicetiletý útočník v letošní sezoně nastoupil ke 38 zápasům a nasbíral deset bodů za pět gólů a pět asistencí.

Hanzal ke zranění zad podle generálního manažera Stars Jima Nilla přišel už v listopadu. Zranění je podle něj poměrně vážného charakteru, pokud ale během operace nedojde k nečekaným komplikacím, Hanzalova kariéra ohrožena nebude.

Pro Hanzala byla letošní sezona první, kterou v NHL nezahájil v dresu Arizony Coyotes. S Dallasem před jejím začátkem podepsal tříletou smlouvu v celkové hodnotě 14,25 milionů dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.