bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Noel Acciari se může těšit z prvního hattricku v kariéře

17. prosince 2019, 4:53

Jiří Sameš

Florida Panthers rozdrtili v noci na úterý 17. prosince doma divizního soupeře, Ottawa Senators 6:1. Hattrickem se blýskl útočník Noel Acciari, jednalo se o jeho první třígólový večer v kariéře.

Noel Acciari rozjel své představení v čase 09:42, kdy otevřel skóre zápasu mezi Panthers a Senators. Uspěl bekhendovou dorážkou z těsné blízkosti.

Druhý gól přidal v čase 21:18 a Floridě získal dvougólový náskok 2:0. Těžil zde přitom z velmi dobré útočníka Jonathana Huberdeaua, jenž na sebe navázal veškerou pozornost.

Hattrick potom završil Acciari krátce po polovině utkání, v čase 30:33 poslal Panthers do vedení 4:1. Skóroval, podobně jako u prvního gólu, bekhendovou dorážkou z předbrankového prostoru.

Pro Acciariho, osmadvacetiletého Američana, šlo jinak postupně o gól číslo šest, sedm a osm v sezoně 2019-2020. Pochopitelně byl také vyhlášen první hvězdou duelu.

Hokejisté Floridy zastavili díky úspěchu nad Ottawou sérii tří proher, v tabulce Atlantické divize jsou potom nyní na třetím místě (bilance 16-12-5).

Příští duel sehrají až v noci na sobotu, kdy přivítají Dallas Stars. Zakončí tady dlouhou sérii devíti zápasů doma v řadě.

Hattrick vstřelil v noci na úterý mimochodem ještě útočník David Perron, jenž pomohl St. Louis Blues k domácí výhře 5:2 proti Colorado Avalanche. 

V sezoně 2019-2020 jsme mohli zaznamenat zatím 30 hattricků.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.