bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Edmontonské duo je ve formě. Dovedou svůj tým ke třetímu vítězství v sérii?

24. května 2022, 18:45

Petr Šatalík

Noční program z úterý na středu nabídne opět dva zápasy. Hodinu po půlnoci se ke čtvrtému střetnutí dostanou hokejisté Rangers, kteří proti Hurikánům vyhlíží srovnání série. O srovnání se pokusí také hráči Flames, kteří zatím nemohou najít recept na zastavení Connora McDavida s Leonem Draisaitlem.

Série mezi Jezdci z New Yorku a Hurikány z Caroliny je zatím gólově velmi decentní. Jak Igor Šesťorkin, tak také Antti Raanta předvádějí výborné výkony, které jsou příčinou toho, proč za tři zápasy padlo pouze devět branek. Gólově nejbohatší zápas byl zatím ten s pořadovým číslem tři, ve kterém domácí Rangers přetlačili svého soupeře poměrem 3:1.

Svěřenci Gerarda Gallanta budou chtít jistě navázat na své vítězství v minulém zápase, avšak jejich výkon by se měl zlepšit. Carolina byla na ledě soupeře aktivnější, což se však na konečném skóre nepodepsalo. Igor Šesťorkin se se 43 zákroky stal po právu první hvězdou zápasu.

Oba týmy vyhlíží výraznější příspěvky svých klíčových hráčů. Artěmij Panarin v této sérii přihrál jen na jednu branku a na opačné straně Andrej Svečnikov na svůj první bod proti Jezdcům stále čeká. Dočká se ho dnes?

Série mezi Olejáři a Plameny se zatím vyvíjí lépe pro první zmíněný celek. Edmonton sice nezvládl první utkání na ledě soupeře, kde svému sokovi podlehl poměrem 9:6, avšak následující dvě utkání šla právě za svěřenci Jaye Woodcrofta.

V bitvě o Albertu úřaduje především všem známé duo edmontonských útočníků. Ti ve třech zápasech společně nasbírali neuvěřitelných 19 kanadských bodů. K jejich pohodě se v posledním duelu přidal také Evander Kane, který k výhře svého týmu dopomohl hattrickem.

Connor McDavid si v minulém zápase připsal šesté utkání v rámci play off v řadě, ve kterém získal minimálně dva kanadské body. Tímto počinem se dostal na dělené čtvrté místo v rámci této statistiky v historii NHL. K vyrovnání rekordu Waynea Gretzkyho mu chybí už jen dva takové zápasy.

Kompletní program:

01:00 New York Rangers – Carolina Hurricanes (stav série 1-2)

03:30 Edmonton Oilers – Calgary Flames (stav série 2-1)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.