bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Eavesův návrat je v nedohlednu, vousatý útočník Ducks si krátí čas u lega

16. května 2017, 17:00

Vojtěch Balon

Anaheimský útočník Patrick Eaves je na marodce už od třetího zápasu druhého kola play-off, v jehož průběhu se nešťastně srazil s Patrickem Maroonem a pochroumal si pravé chodidlo.

Eaves tak má nyní přehršel času, jeho matka se ale originálním způsobem postarala o to, aby se nenudil: poslala mu stavebnici. „Je vtipná. Skládal jsem to sedm hodin, než jsem měl hotovo. Lego je nakažlivé, máma mě dobře zná,“ smál se forvard, za nějž Anaheim před uzávěrkou výměn poslal do Dallasu volbu v prvním kole draftu.

Sympatický křídelník už odhodil ortézu a berle, jeho návrat je ale stále v nedohlednu. Rodák z Calgary ovšem nelení a volný čas tráví kromě stavebnic také v posilovně. „Jakmile jsem se mohl začít trochu hýbat, tak jsem berle odhodil a začal se připravovat na suchu,“ dodal Eaves.

Generální manažer Ducks Bob Murray už Patricka Eavese v jednom rozhovoru nedávno odepsal, určitá naděje na jeho návrat ještě v probíhajícím play-off ale stále existuje. „Zlepšuje se to pomalu, ale aspoň, že tak. Každý den si přidávám nové cviky a postupně se do toho dostávám.“

Jeho živelnost a nebojácnost by se Ducks v probíhajícím finále Západní konference proti Nashvillu hodila, stihne se Eaves vrátit včas?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.