bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dominik Kubalík vystřelil postup Blackhawks! Kdo ještě zasadil smrtící úder?

8. srpna 2020, 4:58

Jiří Sameš

New York Islanders, Arizona Coyotes, Montreal Canadiens, Chicago Blackhawks a ještě Vancouver Canucks uspěli při pátečním programu dohrávky sezony a slaví postup do play-off. Tady jsou jejich vítězné trefy!

V přehledu chybí vítězná trefa Islanders, kteří ve čtvrtém zápase kvalifikace porazili Florida Panthers vysoko 5:1. O vítězný gól se postaral už v 16. minutě Anthony Beauvillier.

Coyotes ve čtvrtém zápase kvalifikačního kola zdolali Nashville Predators v prodloužení a do play-off postoupili poprvé od roku 2012. V čase 65:27 souboj rozhodl útočník Brad Richardson, který si najel před bránu a uspěl dorážkou.

Excelentním výkonem se jinak znovu prezentoval Darcy Kuemper –⁠ předvedl celkem 49 úspěšných zákroků. Kolega Matěj Hodoval už začíná připravovat na dnešní odpoledne článek.

Canadiens vynulovali ve čtvrtém zápase kvalifikace Pittsburgh Penguins a jejich postup je zatím asi největším překvapením. Na konci 56. minuty ukončil čekání na úvodní branku střetnutí útočník Artturi Lehkonen.

Rozhodující akci odstartovala špatná rozehrávka Brandona Taneva, vystihl ji právě Lehkonen. Hokejista nakonec skóroval z těsné blízkosti, po výborné přihrávce Paula Byrona zpoza brány. Carey Price chytil všech 22 střel soupeře.

Blackhawks ve čtvrtém zápase kvalifikačního kola porazili Edmonton Oilers a do play-off se vrací po dvou absencích. Postup jim v čase 48:30 vystřelil český útočník Dominik Kubalík.

Pro čtyřiadvacetiletého hokejistu se jednalo o třetí gól, celkem šestý kanadský bod v kvalifikaci. Výbornou práci odvedl Jonathan Toews, jenž za bránou obral o kotouč Ethana Beara, následně Kubalík zleva prostřelil Mikka Koskinena.

Canucks ve čtvrtém zápase kvalifikace zdolali Minnesota Wild v prodloužení, play-off si zahráli naposledy na jaře 2015. Nastavený čas trval pouze 11 vteřin, od modré čáry zprava Alexe Stalocka překvapil obránce Christopher Tanev.

Hráč byl samozřejmě vyhlášen první hvězdou utkání, předtím ještě nasbíral dvě asistence. Na ledě strávil hned 24 minut a 25 vteřin a navíc má rovněž ve statistikách tři zblokované střely.

Nepřehlédněte
Dvě tváře Bobrovského. Skvělý zákrok a zbytečně obdržená branka

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.