bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Detroit udrží svého kapitána! Larkin prodloužil o osm let!

1. března 2023, 22:21

Jan Šlapáček

Středeční večer přinesl pro fanoušky Detroitu skvělou zprávu. Kapitán Dylan Larkin se s klubem domluvil na další spolupráci a prodloužil svůj kontrakt o osm let let. Kolik si vydělá?

Jednání neprobíhala v posledních měsících jednoduše. Oba tábory si k sobě musely najít cestu a dohodnout se na všech podrobnostech nového kontraktu. Největší otazník byl u částky, o délce smlouvy nebylo od začátku pochyb. Nakonec Larkin podepsal na osm let za 69,6 milionů dolarů. Ročně si tak přijde na 8,7 milionů dolarů.

Na první pohled se jedná o férovou dohodu. Americký útočník a rodák z Michiganu získá peníze, které si za své výkony rozhodně zaslouží a zároveň nebude přeplacen, což v budoucnu může pomoci Red Wings k tomu, aby sestavili kádr, který bude moci bojovat o Stanleyův pohár.

Steve Yzerman odvedl při jednání skvělou práci a zajistil si budoucnost své hvězdy ještě před koncem uzávěrky přestupů, tudíž může v následujících dnech pracovat naprosto v klidu. Okolo počínání Detroitu během uzávěrky je hodně otazníků. Před nedávnem se nechal generální manažer Red Wings slyšet, že rozhodně neplánuje prodávat a tým se pokusí zabojovat o play-off.

Nyní nicméně přišly tři porážky v řadě a Red Wings nemají tak výhodnou pozici, jako nějaký týden zpátky. Nejčastěji se mluví o možné výměně Tylera Bertuzziho, kterému po sezóně končí smlouva a jednání o smlouvě se téměř nevedou. Yzerman v minulosti ukázal, že se nebojí obchodovat s protivníky. Má něco v plánu i pro letošní rok?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.