bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Další utkání NHL před námi. Bitva o Albertu, San Jose proti Bleskům

22. ledna 2022, 18:21

Jakub Mahr

Už před půlnocí startují další boje v rámci nejznámější světové hokejové ligy. Nový zápasový den otevře duel mezi Buffalem a Philadelphií, který začne už v 19:00 středoevropského času.

V atraktivním čase se představí Pastrňákův Boston. Český reprezentant vyšel duel s Washingtonem, kde skóroval hned dvakrát. Zatímco Bruins prohráli jen jednou z pěti posledních zápasů, Winnipeg bral všechny body jen dvakrát a naskočit na vítěznou vlnu proti medvědům nebude rozhodně jednoduché.

Ostrované mohou doma prodloužit sérii výher na čtyři v řadě. Bez prohry s Washingtonem mají hokejisté z New Yorku skvělou formu v podobě šesti výher ze sedmi zápasů. Toronto střídá výhry s prohrami, i tak je ale v tabulce východní konference na sedmé příčce se skoro dvaceti body navíc na Islanders.

Proti Rangers v noci nastoupí Arizona. Ta se může spolehnout na gólmana Vejmelku, který skvěle zachytal v posledním souboji proti New Jersey. V onom utkání do sítě pustil jedinou z šestatřiceti střel. Rangers čeká druhý domácí zápas z osmi odehraných, naposledy se jim proti Torontu zadařilo.

Bitva o kanadskou Albertu začne ve čtyři hodiny ranní. souboj dvou trápících se mužstev. Edmonton získal v poslední době jediný bod, a to po prohře v prodloužení s Islanders. Tentokrát cestující Calgary zvládlo zvítězit proti Floridě 5:1 a bude tedy chtít navázat na výhru.

V závěru se můžeme těšit na utkání žraloků ze San Jose proti Tampě Bay. Palátova Tampa míří na soupeřův led s mnohem lepší bilancí čtyř vyhraných zápasů z posledních pěti, kdy vždy blesky vyhrály alespoň o dva góly. Jediným zaváháním byl poslední zápas s Anaheimem, o to více bude chtít tým z Floridy zabojovat o další vítězství, bohužel však stále nemůže počítat se svým základním kamenem v podobě zraněného Ondřeje Paláta, nehraje ani Jan Rutta. Sharks v minulých pěti soubojích vyhráli za plný počet dvakrát, přičemž jednou v prodloužení. I vzájemné zápasy hrají do karet Bleskům, ty se San Jose prohráli naposledy v lednu 2019.

Kompletní program

19:00 Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers

21:00 Boston Bruins – Winnipeg Jets

01:00 Colorado Avalanche – Montreal Canadiens

01:00 New Jersey Devils – Carolina Hurricanes

01:00 New York Rangers – Arizona Coyotes

01:00 Washington Capitals – Ottawa Senators

01:00 New York Islanders – Toronto Maple Leafs

02:00 Nashville Predators – Detroit Red Wings

03:00 Minnesota Wild – Chicago Blackhawks

04:00 Edmonton Oilers - Calgary Flames

04:30 San Jose Sharks - Tampa Bay Lightning

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.