bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Další nespokojený trenér. Berube si stěžuje, že se píská jen na jednu stranu

23. května 2021, 16:08

Matěj Hodoval

Play-off mívá grády jak na ledě, tak i mimo něj. Hraje se o hodně, a tak účastníci mnohem častěji projevují emoce a dávají najevo své názory, byť i ty negativní. Pod větší kritikou jsou také rozhodčí, jejichž výkony mají na všechny série určitý vliv.

Není tak ojedinělé, když se sudí dostanou pod palbu kritiky. Na některé výroky rozhodčích si stěžoval například trenér Tampy Bay Jon Cooper.

Spokojený s muži v pruhovaném ale nebyl ani šéf lavičky St. Louis – Craig Berube. Ten se rozpovídal na toto téma během tiskové konference po třetím utkání série proti Avalanche.

„Rozhodčí? Každý zápas odpískají faul soupeře tak jednou nebo dvakrát. Většinou je to ke konci třetí třetiny. Naopak nás vyloučí třeba čtyřikrát, pětkrát. Kolik to bylo tentokrát? Pět? Nejsem si jistý, proč nedostáváme přesilovky, které si zasloužíme,“ nechápe Berube.

Lodivod Blues dává za příklad zákrok, při kterém byl podražen obránce Colton Parayko. Chvilku poté se ale místo vyloučení radovaly Laviny z vedení 3:0. „Parayko byl v rohu podražen. Oni pak jedou a dají gól,“ štve pětapadesátiletého Kanaďana.

„Hrozné. Je to tak jednostranné, že už to ani není vtipné,“ dodal Berube.

Jeho mužstvo je navíc jedinou prohru od vyřazení. V dosavadních třech střetnutích totiž na Colorado nenašli Bluesmani recept a je možné, že se s vyřazovací částí rozloučí bez jediného vítězství.

Blues však neskládají zbraně ani za takto nepříznivého stavu. „Byl jsem součástí týmu Philadelphie, když jsme prohrávali v sérii 0:3 s Bostonem. Dokázali jsme se vrátit zpátky do hry a porazit je, takže to je možné,“ burcuje své svěřence Berube.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.