bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado změří síly s Tučňáky, do Edmontonu míří Arizona!

22. března 2023, 21:02

Viktor Pavlovec

NHL chystá v noci na čtvrtek pouze dvojici duelů. Do akce půjdou rozjeté Laviny, které vyzvou prohrami sužovaný Pittsburgh. Na vlně hrající Olejáři budou usilovat o skalp Kojotů, kteří předvádí nadstandartní výkony a kanadský celek se bude tedy muset mít na pozoru.

V 1:00 uvidí Ball Arena střetnutí Lavin s Tučňáky. Colorado se může pochlubit úchvatnou formou. Zvládlo totiž posledních šest duelů v řadě. Ve čtyřech z jmenovaných utkáních navíc Avalanche nasázeli do sítě soupeře minimálně pět branek, takže si šéfové střídačky rozhodně nemohou stěžovat na slabou produktivitu. Výborné výsledky se začínají podepisovat i na divizní tabulce, kde Laviny ztrácí na první příčku Centrální divize pouhé dva body, a to mají ještě dva zápasy k dobru.

Tučňáci se naopak potřebují urgentně dostat ze čtyřzápasové krize, která je připravila o divokou kartu. Pittsburghu se v poslední době vůbec nedařilo, jelikož ztratil čtyři body s Jezdci, kteří jsou jeho divizním konkurentem a přišla i nečekaná ztráta s Montrealem a těsná bezbodová porážka s Ottawou. Závěr sezony bude tedy pro Tučňáky ještě pořádně hektický.

Ve 3:30 se na ledě Olejářů představí Arizona. Kojoti za sebou mají sice další špatnou sezonu, ale v samotném závěru ročníku soupeřům řádně zatápí. Celek z pouště bodoval v osmi z posledních devíti zápasů a může se pochlubit vítězstvími nad Calgary, a Minnesotou. Vejmelkova parta vyšla bodově naprázdno až v posledním odehraném duelu s Tryskáči.

Oilers předvádí skvělé výkony a dál si pojišťují svou pozici v Pacifické divizi. Edmonton je na vlně čtyř vítězství v řadě a přibližuje se v tabulce LA. Navíc jej můžou těšit i nevyrovnané výkony konkurenta z mrazivé Alberty, který je už o devět bodů pozadu a nevypadá to s ním vůbec dobře. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.