bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chytil v balíku! S Rangers si plácl na další čtyři sezony!

30. března 2023, 8:05

Viktor Pavlovec

Jezdci si v předstihu pojistili služby českého centra, který v New Yorku zůstane další čtyři sezony. Celkem má za tu dobu garantováno 17,75 milionů dolarů! Filip Chytil má tedy svou budoucnost na dalších pár let vyřešenou a může se plně soustředit na nadcházející vyřazovací boje.

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Jezdci ještě před samotným play-off vyjednali čtyřletý pakt s Filipem Chytilem. Zlínskému odchovanci ještě dobíhá poslední rok stávajícího kontraktu, který mu průměrně zaručoval příjem 2,3 milionu dolarů.

Od následující sezony si však Chytil řádně polepší a jeho plat bude činit 4,4375 milionu dolarů za sezonu. V součtu si tak český reprezentant přijde na 17,75 milionu dolarů!

Filip Chytil zažívá průlomový ročník, jelikož už nyní má na kontě téměř dvojnásobný počet bodů oproti minulé základní části. Prozatím nastřádal 22 branek a 20 asistencí za šestašedesát duelů.

Českému štírkovi letošní sezona prostě sedla a předvádí jednu parádičku za druhou. Komentátoři zámořských televizí nad jeho uměním nepřestávají žasnout.

Není proto divu, že se vedení rozhodlo s předstihem jednat, a přestože se blíží vyřazovací část, našlo si čas na vyjednání nového kontraktu. New York si tedy odškrtl alespoň jeden z úkolů, který nebude muset řešit v náročném létě.

Na nové smlouvy totiž budou čekat jednička draftu z roku 2020 Alexis Lafrenière a útočně laděný bek K'Andre Miller. A to nemluvíme o posilách, které do Manhattanu dorazily v uzávěrce přestupů. Ty už však po sezoně Jezdci pod platový strop s největší pravděpodobností nenaskládají.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.