bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chytil dal dva góly v Torontu! Nečas vystřelil výhru Hurricanes

26. ledna 2023, 7:11

Jan Šlapáček

Velmi vydařenou noc za sebou má útočník Filip Chytil, který dokázal na ledě Toronta dát dva góly a pomoci svému týmu k bodovému zisku. Dobře si počínal v noci i Martin Nečas, který rozhodl prodloužení na ledě Dallasu.

Filip Chytil (New York Rangers)

Góly čtrnáct a patnáct. Filip Chytil překonal dneska v noci své kariérní maximum v počtu vstřelených branek v jedné sezóně a potvrdil tím, že letos hraje ve velké pohodě.

První gól byl unikátní tím, že padl přímo z vhazování, což se příliš často nevidí. Druhý gól český útočník vsítil po krásné kombinaci.



Martin Nečas (Carolina Hurricanes)

Hrdinou Caroliny byl i tentokrát Martin Nečas. Český hokejista na sebe vzal zodpovědnost v prodloužení, nádhernou střelou překonal brankáře Dallasu a vystřelil tak Hurricanes druhý bod.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Toronto Maple Leafs - New York Rangers 3:2pp.

David Kämpf (TOR) - 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 14:24
Filip Chytil (NYR) - 2+0, +2 účast, 4 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 15:25


Dallas Stars - Carolina Hurricanes 2:3pp.

Radek Faksa (DAL) - 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 2, čas na ledě 13:40
Martin Nečas (CAR) - 1+0, -1 účast, 5 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 19:02

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.