bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chára, Fleury nebo Zibanejad. Hvězdy NHL přejí fanouškům hodně zdraví

16. března 2020, 20:28

Jiří Sameš

Hokejisté a týmy National Hockey League sdílí na svých sociálních sítích zprávy fanouškům, přejí jim hodně zdraví a sil k překonání pandemie koronaviru. Sezona 2019-20 byla pozastavena 12. března.

„Zdravím fanoušky! Hokej nám chybí, stejně jako vy. Zdraví nás všech je ale mnohem důležitější než hra. Doufám, že na sebe všichni dáváte pozor. Uvidíme se brzy," prohlásil obránce Oliver Ekman-Larsson.

„Zdravím fanoušky, tady 'Big Zee'! Doufám, že jste všichni v bezpečí a hlavně zdraví. Vím, jak moc vám chybí hokej. Nám také. Teď jsou tady ale důležitější věci než hra. Snad se brzy uvidíme," zmínil slovenský obránce Zdeno Chára.

„Ahoj, tady je Filip Zadina! Chci jen říct, že nám chybíte. Buďte silní a dávejte na sebe pozor. Hokej nám všem chybí, snad bude brzy zpátky," sdělil český útočník Filip Zadina.

„Je těžké vstřebat, že se právě teď nepřipravujeme na zápas, ale tohle je důležitější než hokej. Podporujeme rozhodnutí NHL a děkujeme fanouškům Canucks za jejich podporu. Zůstaňte v bezpečí," přidal se útočník Bo Horvat.

„Poslední týdny a dny vůbec byly šílené. Hodně lidí se mě dotazovalo na tuhle situaci. Jen doufám, že jste všichni zdraví a děláte vše, abyste také zůstali. Zdraví je na prvním místě, myjte si ruce," poznamenal obránce P.K. Subban.

„Ahoj, tady je Vlady! Chci jen všem našim fanouškům říct... myslím na vás a doufám, že jste vy i vaše rodina v bezpečí. Nemůžu se dočkat, až vás všechny zase brzy uvidím v Enterprise Center," hlásil útočník Vladimir Tarasenko.

„Zdravím fanoušky Knights, tady je Marc-Andre Fleury! Je smutné, že teď nemůžeme hrát hokej. Je to ale pro zdraví nás všech. Těším se, až vás zase uvidím. Zůstaňte v bezpečí," řekl brankář Marc-Andre Fleury. 

„Hokejové momenty mi chybí, ale tahle situace je mnohem důležitější. Dávejte na sebe všichni pozor. Zůstaňte v bezpečí," napsal útočník Mika Zibanejad.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.