bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Čekání je u konce. Obránce Hájek s Rangers podepsal roční kontrakt

5. září 2021, 11:39

Ondřej Mach

Český obránce Libor Hájek má novou smlouvu s New York Rangers. Podle dostupných informací se jedná o roční dvoucestný kontrakt.

Organizace zatím podpis oficiálně nepotvrdila, informoval o něm server CapFriendly.com. 

Třiadvacetiletému bekovi vypršela po minulém ročníku tříletá nováčkovská smlouva, kterou s Rangers uzavřel v březnu 2017. 

Po sezoně se tak stal chráněným volným hráčem. Obě strany nyní došly k dohodě: Hájek by si v příštím roce měl v prvním týmu vydělat 874 tisíc dolarů.

Pokud bude hrát na farmě, tak výše jeho příjmů klesne na 70 tisíc dolarů. 

Loni mezi mantinely NHL odehrál 44 utkání s bilancí čtyř bodů za dva góly a dvě asistence. Na podzim se dostával do formy v dresu extraligové Komety. 

Hájek si solidními výkony v zámoří řekl také o nominaci na květnový šampionát v Rize, kde naskočil do osmi duelů a do statistik si připsal tři body (1+2). 

Od nové sezony se bude rodák ze Smrčku prát s velkou konkurencí o místo v defenzivních řadách Rangers. 

Na draftu do nejslavnější hokejové ligy na světě si ho přitom před pěti lety vybrali zástupci Tampa Bay Lightning. Za Bolts si ale soutěžní zápas nikdy nezahrál. 

A v roce 2018 se v rámci rozsáhlé výměny přestěhoval do nejlidnatějšího města Spojených států. V NHL má zatím na kontě 77 startů a deset bodů (3+7).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.