bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Carey Price je zpátky! V noci zažije sezonní debut proti Islanders

15. dubna 2022, 19:55

Jan Spurný

Na programu zámořské NHL jsou v noci z pátku na sobotu dvě utkání. Florida se proti Winnipegu pokusí natáhnout vítěznou sérii, velkého zájmu fanoušků se ale nepochybně dočká zápas mezi Montrealem a Islanders. Do akce se totiž vrací hvězdný brankář Carey Price!

Oba duely mají naplánovaný začátek na hodinu po půlnoci. V prvním z nich se na ledě Montrealu představí New York Islanders. Po dlouhých 282 dnech se do ostrého zápasu po operaci kolene vrací Carey Price, který tak odehraje své vůbec první utkání v tomto ročníku. Kanadský gólman naposledy chytal v pátém utkání loňského finále. 

Canadiens nedokázali zvítězit už třikrát v řadě, což se pokusí napravit právě proti Ostrovanům. Ani svěřenci Barryho Trotze ale nedisponují dvakrát zářnou formou a sen o postupu do play-off je teď už spíše utopií než reálnou možností. Návrat Price každopádně znamená, že se z relativně nezajímavého a nic neřešícího duelu stává událost přitahující velkou pozornost. Naposledy se oba kluby střetly 20. února a s výhrou v kapse z něj po nájezdech odcházel Montreal. Dočká se triumfu po svém návratu i slavný gólman?

Ve druhém nočním klání se Florida, dosud co do počtu gólů nejofenzivnější tým sezony, pokusí prodloužit sérii osmi vítězných utkání proti Winnipegu. Tomu se naopak příliš nedaří, z posledních pěti zápasů dokázal porazit jen slabý Montreal a Ottawu. Jets si budou muset dát pozor především na rozjetého Jonathana Huberdeaua, spolu s Leonem Draisaitlem druhého nejproduktivnějšího hráče soutěže.

Poslední vzájemné klání se odehrálo 26. ledna a po divokém průběhu se z výhry 5:3 radovali Panthers. Střetnutí těchto týmů bývají divácky atraktivní hlavně díky vysokému počtu branek. Méně než čtyři góly byly v zápase mezi Winnipegem a Floridou k vidění naposledy v únoru 2012! Tehdy v první lajně Panthers ještě řádil Tomáš Fleischmann.

Program

01:00 Florida Panthers – Winnipeg Jets

01:00 Montreal Canadiens – New York Islanders

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.