bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Capitals hlásí další podpis! S kým se dohodli tentokrát?

5. února 2023, 12:00

Daniel Fekets

Momentálně sedmý tým Východní konference se o All-Star víkendu rozhodl dotáhnout hned dvě smlouvy pro nadcházející sezony. Nejprve se dohodl s Dylanem Stromem, jenž v hlavním městě USA zůstane dalších pět let. Oficiálně setrvává také útočník Sonny Milano.

Šestadvacetiletý hokejista se s vedení Washingtonu dohodl na paktu na tři roky, ve kterém si dohromady přijde na 5,7 milionu dolarů. Vydělávat tedy bude 1,9 milionu za sezonu. 

Sonny Milano zatím rozhodně zaujal. I díky početné marodce dostává poměrně hodně prostoru. Stihl odehrát už 40 utkání, ve kterých si připsal 22 kanadských bodů za 8 branek a 14 asistencí. Na ledě tráví v průměru třináct a půl minuty. 

Do amerického forvarda byla vkládána růžová budoucnost, nicméně naplnění předpokládaného talentu zatím nepřišlo. V roce 2014 jej vybral Columbus na šestnácté pozici draftu, jenže v kádru Blue Jackets se nikdy pořádně neprosadil. 

Ročník 2019/2020 Milano dohrál v Anaheimu, kde poměrně dlouho čekal na pořádnou šanci. Dočkal se jí až loni, kdy v 66 zápasech nasbíral 34 bodů. Byla to jeho zatím bodově nejplodnější sezona v NHL. 

Letos však své maximum může ještě vylepšit. Pokud se mu to nepodaří, prostor na to bude mít i v následujících letech. Boj o místo ve Washingtonu mu vyšel, už nyní má díky prodloužení kontraktu vyhráno.

Chytí příležitost za pačesy? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.