bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bohatý program v NHL! Velká porce utkání začíná ve skvělý čas

25. listopadu 2022, 18:29

Denisa Veselá

Po dni volna najede NHL znovu na nabitý program, do akce půjde 26 celků. V 19 hodin startuje šlágr mezi Bostonem a Carolinou, dalších pět utkání začne ještě před půlnocí a poslední zápas noci se odehraje od půl páté hodiny ranní.

První utkání večera začne už v sedm hodin večer, půjde o bitvu dvou celků z Východní divize. Z posledních šestnácti utkání Boston nedokázal vyhrát pouze dvakrát, jinak proti soupeřům dominuje. To Hurikáni se nenachází v nejlepším rozpoložení, mají šňůru čtyř porážek v řadě.

Další tři zápasy startují v osm hodin večer. Do akce půjde Chicago, které hostí Monteal. Blackhawks utrpěli naposledy těžkou porážku proti Dallasu, když ještě v polovině třetí třetiny vedli 4:1. Montreal naposledy zvítězil na ledě Columbusu. Zápas začne ve stejnou dobu i v Minnesotě. Domácí Wild přivítají Toronto, které naposledy ukončilo sérii výher Devils.

V hlavním městě Spojených států dojde na souboj Washingtonu s Calgary. Caps jsou letos za očekáváním, důvodem jsou i mnohá zranění, aktuálně se nachází na sedmé pozici v Metropolitní divizi, horší je pouze Columbus.

V devět večer odstartuje utkání mezi Anaheimem a Ottawou. Půjde o ostrý souboj dvou nejhorších celků v NHL, oba týmy mají pouze 13 bodů a s šancemi na play off to vypadá velmi nahnutě.

Flyers doma v půl dvanácté vyzvou Penguins. Celek z Philadelphie prohrál posledních osm utkání, alespoň tři body za prodloužení a nájezdy však vybojoval. Tučňákům se v posledních zápasech poměrně daří, vyhráli čtyři zápasy v řadě.

Další zápasy startují ve dvě hodiny ráno. Buffalo vyzve New Jersey. Načnou Ďáblové novou sérii výher nebo je zastaví ostrostřelec Thompson? Následujícím soubojem noci bude zápas mezi Columbusem a Islanders. Celky z Metropolitní divize spolu již jedno utkání v probíhajícím ročníku sehrály, Ostrované přetlačili Blue Jackets před necelými dvěma týdny v prodloužení.

Detroit bude o body bojovat s Arizonou. Red Wings v minulém utkání vynulovali Nashville, Arizona zase nedala šanci Carolině, všech 36 střel polapil Karel Vejmelka. Detroit navíc táhne i skupinka Čechů, Dominik Kubalík má na kontě 21 bodů, Filip Hronek je zase nejproduktivnějším obráncem týmu.

Tampa se doma postaví St. Louis. Blesky se na Východě nachází na osmé pozici. V posledních zápasech to nebylo špatné, přemohly Washington, Dallas, Calgary či Nashville, naposledy padly s Bostonem. To Blues měli mnohem delší vítěznou sérii, po sedmi zápasech je však zastavilo Buffalo. Proti sobě se postaví i jedny z nejlepších týmů na Západě. Vegas doma přivítá Seattle. Na jeden vzájemný střet už letos došlo, začátkem ročníku slavili venku Rytíři z Vegas.

O kvalitní podívanou se bude jednat i v Dallasu. V půl třetí začíná utkání s Winnipegem. Divizní rivalové se střetnou už potřetí, zatím ve vzájemných soubojích platí pořekadlo: „Můj dům, můj hrad.“

Poslední zápas noci začne v půl páté ráno, Sharks doma přivítají LA Kings. Výtečnou formu má letos Erik Karlsson, který posbíral 30 kanadských bodů a aktuálně patří mezi pět nejproduktivnějších hráčů ročníku.

Aktualizace: Zápas mezi Nashvillem a Coloradem je odložen.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.