bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bobby Ryan opět v problémech. Opilý byl zatčen na letišti

29. července 2022, 16:56

Marek Baloun

Bývalý útočník se dopustil krádeže a při zatýkání se neudržel na nohou. Osm hodin si pobyl ve vazbě.

Že se démonů ani po protialkoholní léčbě nikdy úplně nezbavíte, to potvrdil Bobby Ryan. Bývalý útočník NHL byl totiž v pondělí zatčen na letišti v Nashvillu poté, co odešel z jednoho z tamních obchodů bez zaplacení. Při zatýkání pak podle policie nespolupracoval a byl tak opilý, že se nedokázal udržet na nohou a nevěděl, kde je ani jaký je datum a čas. 

Situace je horší v tom, že Ryan před dvěma lety za tehdy zvládnutý boj s alkoholismem dostal od NHL Bill Masterton Trophy. Jako hráč Ottawy v listopadu 2019 veřejně přiznal své problémy a nastoupil dokonce do asistenčního programu NHL a NHLPA. Za tři měsíce se k hokeji vrátil a zakončil svou hvězdnou kariéru, ověnčenou stříbrem z olympiády 2010, v Detroitu.

Incident v Nashvillu ale pro Ryana nakonec dopadl dobře. Jelikož ukradené věci nakonec obchod získal zpět, rozhodl se na něj nepodat trestní oznámení. Odbyl si tak jen osm hodin v místní vazbě, které jsou při přečinu opilosti na veřejnosti v Nashvillu povinné. Policie ho pak propustila bez dalších nepříjemností.

Hokejista následně na svém Twitteru poděkoval fanouškům za podporu. „Obdržel jsem dnes spoustu úžasných zpráv. Děkuji vám za všechny. Dnešek je dnem 1 (opět). Převážně se cítím trapně, ale neměl bych. Dnes se probouzím a provedu lepší volbu.“ Slíbil také, že odepíše na každou z více než 950 pozitivních zpráv, které na sociální síti dostal. Fanouškům se zavázal úplně seknout s alkoholem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.