bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bez smlouvy se na kempu neukážu, vzkazuje obránce Nurse

8. září 2018, 8:05

Martin Zíta

Darnell Nurse zůstává i na konci prvního zářijového týdnu bez smlouvy platné pro začínající sezonu. Pokud s Oilers nepodepíše ještě před začátkem tréninkového kempu, bude na něm podle svých slov chybět.

„Bez smlouvy se předsezonního kempu nezúčastním, ale doufám, že se nám před jeho začátkem podaří dohodnout a už první den budu přítomen. Takový je cíl,“ řekl Nurse zámořským novinářům podle kanadské televize Sportsnet.

Předsezonní kemp Edmontonu Oilers startuje v polovině září a Nurse zůstává posledním hráčem kanadského celku bez platné smlouvy na příští sezonu. Zůstává ale optimistický.

Nurseovi na začátku července vypršela tříletá nováčkovská smlouva a v ročníku naskočil do všech dvaaosmdesáti zápasů, ve kterých nasbíral 26 bodů a na ledě v průměru strávil dvaadvacet minut za zápas.

Podle serveru Cap Friendly mají Oilers pod platovým stropem aktuálně volné necelé čtyři miliony dolarů. Dohodnout se s Nursem na nové smlouvě by z pohledu volných financí potíž být neměla.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.