bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Arbitráž nebude. Boston se domluvil na čtyřleté smlouvě s Mattem Grzelcykem

18. října 2020, 2:38

Jiří Sameš

Defenziva týmu Boston Bruins nedávno ztratila svou největší hvězdu na trhu s volnými hráči. Mužstvo se však v sobotu domluvilo na prodloužení spolupráce s obráncem Mattem Grzelcykem.

Podepsána byla konkrétně čtyřletá smlouva na celkem 14.75 milionu dolarů. Oběma táborům se tak podařilo vyvarovat arbitrážnímu slyšení plánovanému na úterý 20. října. 

Matt Grzelcyk v minulé sezoně zaznamenal kariérní maxima. Ve zkrácené základní části 2019-20 odehrál 68 zápasů, přičemž zde vstřelil čtyři branky a zapsal celkem 21 kanadských bodů.

Kromě toho skončil na velmi solidních 15 plusových bodech v tabulce pravdy. Hokejista nastoupil rovněž do 12 zápasů play-off, ve kterých si však připsal do svých statistických záznamů pouze jednu asistenci.

Šestadvacetiletý Grzelcyk byl vybrán Bostonem na Vstupním draftu NHL 2012 ve třetím kole (85. celkově). Za své čtyřleté působení mezi elitou odehrál 197 zápasů, přičemž zde vstřelil 10 branek a zapsal celkem 54 kanadských bodů.

Nahradit hvězdného zadáka Toreyho Kruga, který podepsal jako neomezeně volný agent sedmiletý kontrakt s týmem St. Louis Blues, bude znamenat pro Bruins obrovskou výzvu. 

Čtěte také
→ Ceci má nové angažmá, dohodl se na roční smlouvě s Pittsburghem

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.