bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zůstane Králem? Kopitar opustit Los Angeles nehodlá

12. září 2015, 14:00

Jan Šlapáček

Jednání o nové smlouvě neprobíhá úplně ideálně, obě strany nemohou najít společnou řeč. Anže Kopitar ale cítí, že bude dres Kings oblékat i nadále.

Generální manažer Kings Dean Lombardi před pár dny prozradil zasvěceným novinářům, že jsou s Kopitarem od dohody velmi daleko. Nicméně připustil, že se slovinský útočník stane po podpisu smlouvy pravděpodobně nejlépe placeným hráčem jeho celku.

Kopitar letos vstupuje do posledního roku své sedmileté smlouvy, jejíž celková hodnota byla 47,6 milionů dolarů. V následující sezóně bude Kopitar pobírat 6,8 milionů dolarů, více v dresu Kings vydělá pouze kanadský obránce Drew Doughty. Tudíž se dá očekávat, že Slovinec podepíše podobnou smlouvu té minulé, pouze s vyšším příjmem.

Jelikož se dohoda stále neblíží, Kopitar musí uklidňovat i fanoušky. "Není žádný důvod, abyste propadali panice," rozpovídal se lídr Kings v minulých sezónách. "Rád bych zůstal Králem a jsem si téměř jistý, že tomu tak vážně bude. Cítím, že mě klub chce udržet a to je to hlavní, co hokejista potřebuje cítit. Jednání jdou sice pomaleji, než se očekávalo, ale to nevadí," dodal v hokejovém světě nejslavnější Slovinec.

Přešlapování na místě. Jednání mezi Stamkosem a Tampou se stále neposunula

V podobné situaci je i Steven Stamkos, jenž je podle zámořských novinářů od podepsání smlouvy ještě dál, než útočník Los Angeles. Kopitar totiž doufá, že nový kontrakt podepíše ještě před novou sezónou, zatímco Stamkos podobné prohlášení nedal. "Bylo by hezké, kdybychom to zvládli. A když se to nestane, tak bude stále spousta času," řekl.

Co myslíte? Dočká se Anže Kopitar nového kontraktu ještě před úvodním vhazováním nového ročníku NHL?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.