bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zuccarello nestíhá začátek nové sezóny

5. prosince 2020, 12:08

Jan Šlapáček

Nepříjemné zprávy pro Minnesotu. Pokud se nový ročník NHL rozběhne během ledna, tak je jasné, že se Wild budou muset nějaký čas obejít bez Matse Zuccarella. Norský útočník se stále dává dokupy po operaci pravé ruky.

S informací o nedostupnosti Zuccarella v úvodu sezóny přišel novinář Michael Russo z The Athletic. Norské křídlo mělo v minulých dnech opustit svoji rodnou zem a vydat se do Minnesoty, aby se setkalo se zdravotním týmem Wild.

Zuccarello se totiž stále nedal dohromady z operace pravé ruky, ve které mu lékaři našli natržený vaz. Na povrch světa pak pronikla i zpráva, že s tímto zraněním odehrál většinu sezóny 2019/2020, ve které zapsal 37 kanadských bodů. Jednu asistenci přidal následně i v play-off.

Právě kvůli onomu zranění nedopadla Zuccarellova první sezóna v Minnesotě zřejmě tak, jak by si obě strany přály, když se na kontraktu domlouvaly. Norský hráč má však před sebou ještě další čtyři roky, aby se dokázal vrýt do srdcí fanoušků Wild, jako tomu bylo u Rangers.

Kdy se nakonec stihne ze svého zranění dát dohromady a případně naskočit?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.