bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zranění Stevena Stamkose není vážné, vrátit by se měl koncem týdne

25. listopadu 2019, 18:29

Jiří Sameš

Útočník Steven Stamkos si přivodil před pár dny zranění v dolní části těla a v noci na úterý 26. listopadu, kdy jeho Tampa Bay Lightning přivítají divizního soupeře, Buffalo Sabres, vynechá druhý zápas po sobě.

Zranění Stevena Stamkose by ale nemělo býti vážného charakteru, návrat hokejisty se totiž očekává už koncem tohoto týdne.

„Dnes večer hrát nebude, doufáme však v jeho návrat koncem týdne," zmínil hlavní trenér Lightning Jon Cooper.

„Jedná se o zranění, které je posuzováno na denní bázi," doplnil ještě.

Stamkos měl zdravotní problémy v dolní části těla už delší dobu, avšak stejně nastupoval.

Jeho stav se zhoršil 21. listopadu, hokejisté Tampy se ukázali na ledě Chicago Blackhawks a uspěli zde 4:2. Z utkání odehrál pouze pět minut a 17 vteřin.

Na hřišti byl v první třetině, zbývajících čtyřicet minut zmiňovaného duelu seděl na střídačce, aby tak podpořil své spoluhráče.

Minulou sobotu absentoval v domácím zápase proti Anaheim Ducks (vysoký úspěch jeho týmu 6:2). 

Stamkos, devětadvacetiletý Kanaďan, zatím v sezoně 2019-2020 za 19 zápasů vstřelil sedm gólů a zapsal celkem 20 kanadských bodů.

Lightning mají na svém kontě aktuálně dvě výhry po sobě, v tabulce Východní konference jsou potom nyní na jedenáctém místě (bilance 11-7-2).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.