bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zraněné koleno vyřadí Cháru až na měsíc ze hry

17. listopadu 2018, 9:30

Martin Zíta

Lékaři Bostonu Bruins odhadují absenci slovenského kapitána mužstva na čtyři až šest týdnů. Zdeno Chára si levé koleno podle všeho poranil při snaze atakovat coloradského Carla Söderberga.

Až měsíc může být Boston Bruins bez svého kapitána. Zdeno Chára si v noci na čtvrtek středoevropského času v souboji s Coloradem poranil koleno a zranění je vážnějšího charakteru.

Chára si podle dostupných informací zranění přivodil při snaze atakovat Carla Söderberga z Colorada. Po vzájemném souboji odkulhal na lavičku a do utkání už nezasáhl.

Boston momentálně válčí soupeřových stadionech po západní polovině NHL, Chára proto zamířil zpět na východní pobřeží, kde se podrobil podrobnějšímu vyšetření. 

Zranění slovenského obra do sestavy pro noční souboj s Dallasem katapultovalo českého mladíka Jakuba Zbořila. Jednadvacetiletý zadák při své premiéře odehrál necelých jedenáct minut a na branku vyslal jednu střelu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.