bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zraněná posila. Dallas bude muset kvůli absenci Zuccarella vymyslet nový plán

25. února 2019, 13:25

Jan Vojkůvka

Mats Zuccarello prožíval premiéru v dresu Dallasu jako hrom. Při svém debutu na ledě Chicaga vsítil jednu branku, k níž přidal i jednu asistenci. Vedení Stars si už mnulo ruce, jak dobrá výměna se jim povedla, vzhledem ke slabé ofenzívě, se kterou se celý rok potýkají. Jenže před koncem druhé třetiny se stalo něco, co nikdo nečekal. Výsledkem jsou minimálně čtyři týdny mimo hru.

Zuccarello ve vlastním pásmu blokoval střelu obránce Connora Murphyho. Prudkou střelu sice zastavil, ale jen za cenu nepříjemného zranění, o kterém se toho zatím moc neví.

„Něco je špatně. Myslím, že je zlomená,“ řekl Zuccarello ke své ruce po zápase. K důkladnému vyšetření dojde po jeho návratu do Dallasu v pondělí nebo v úterý. Zatím není jisté, jestli bude muset jít na operaci, ale prvotní odhady hovoří o tom, že by většinu března měl prosedět na marodce.

„Je to neštěstí, fakt smutné. Něco takového se nemělo stát. Snad se dokážu rychle vrátit,“ dodal rozmrzele norský hokejista.

Jednatřicetiletý útočník, který ve 46 zápasech za Rangers vstřelil 11 gólů a přidal 26 asistencí, přitom nemohl mít v novém působišti lepší začátek. S novými spoluhráči se rychle sehrál, na ledě byl rychlý, důrazný. Přesně ten typ hráče, kterého v Dallasu tolik potřebovali.

Zuccarello měl pozvednout ofenzivu mužstva, jehož útok patří k nejhorším v celé lize. Za tím účelem ho také vedení Stars do Texasu přivedlo. Boj o play off s ním měl být o něco snadnější.

Po příchodu norského útočníka a obránce Bena Lovejoye z New Jersey generální manažer Jim Nill prohlásil, že tím aktivita Dallasu před uzávěrkou přestupů skončila. Jenže zranění Zuccarella může jeho názor výrazně přehodnotit. Pár hodin na případný další obchod ještě má.

Dokáže však na poslední chvíli vymyslet smysluplnou výměnu?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.