bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Změna pomohla! Murray vychytal Penguins vítězství

20. května 2017, 6:59

Jan Šlapáček

V Pittsburghu si mohou pro tuhle chvíli oddechnout. Penguins odehráli čtvrté utkání zodpovědně a nepustili Ottawu k postupovým mečbolům. Zásluhu na tom má i brankář Matt Murray, který v brance nahradil Marca-André Fleuryho.

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

2:3 (0:1, 1:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 39. MacArthur (Ryan), 55. Pyatt (Hoffman, Karlsson) – 20. Määttä (Crosby, Guentzel), 28. Crosby (Guentzel, Kessel), 32. Dumoulin (Cole, Wilson).

Kouč Penguins Mike Sullivan se před duelem rozhodl, že tentokrát pošle mezi tři tyče od začátku Matta Murrayho. A chybu rozhodně neudělal.

Hokejisté Pittsburghu se dokázali dostat na konci prvního dějství do vedení, které hostující družinu hodně uklidnilo. V úvodu druhé třetiny z toho pramenily další dva góly v podání Penguins, kteří se dostali do tříbrankového vedení.

Ottawa se ale nevzdala a málem byla za bojovnost odměněna. Chvíli před koncem druhé třetiny se nejprve trefil Clarke MacArthur a necelých šest minut do konce duelu snížil na rozdíl jednoho gólu Tom Pyatt. Ten rozpoutal v aréně bouři, ale Murray závěrečnému tlaku Senators odolal.

Penguins tedy dokázali v sérii srovnat na 2:2!

Stav série: 2:2

C. Anderson (OTT) – odchytal 58:56 minut, 32 zákroků, úspěšnost 91,4 %
M. Murray (PIT) – odchytal 59:44 minut, 24 zákroků, úspěšnost 92,3 %

1. hvězda utkání – Jake Guentzel (PIT)
2. hvězda utkání – Sidney Crosby (PIT)
3. hvězda utkání – Tom Pyatt (OTT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.