bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zastaví Washington ofenzivní válec z Toronta?

13. října 2018, 20:05

Martin Zíta

Hokejový program pokračuje i po půlnoci, kdy čeká hokejové fanoušky větší porce zápasů. A rozhodně se nebudou nudit, NHL nabízí několik velice zajímavých soubojů.

0:00 Minnesota Wild – Carolina Hurricanes

Carolina začala sezonu velmi povedeně, když z úvodních čtyř zápasů vyhrála tři. Hurricanes se pak podařilo bodovat ve všech čtyřech. Minnesota oproti tomu má po třech zápasech na kontě jednu výhru, jednu prohru a jednu remízu po šedesáti minutách. V brance Canes bude stát Curtis McElhinney, proti němu se postaví zřejmě Devan Dubnyk.

1:00 Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins

Pittsburgh a Montreal už jednou síly změřit v letošní sezoně zvládli. Utkání vcelku jasně ovládli hráči Canadiens, když vyhráli 5:1. Pro Habs to bylo jediné vítězství ze tří zápasů, zatímco Penguins své zbylé dva zápasy vyhráli. V brance domácích naskočí Antti Niemi, na druhé straně bude Casey DeSmith.

1:00 Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets

Tampa zatím zvládla odehrát jen dva zápasy, ve kterých si připsala jednu výhru a jednu prohru. Columbus má odehraných zápasů dvakrát tolik a hned tři vyhrál. V brankovišti se odehraje ruský souboj. Na straně Blue Jackets bude Sergej Bobrovskij, proti němu zase Andrej Vasilevskij.

1:00 Florida Panthers – Vancouver Canucks

Florida doma přivítá Vancouver a bude se snažit vybojovat první výhru sezony. Zatím mají Panthers na kontě jeden bod za remízu po šedesáti minutách. Vancouver odehrál zápasy už čtyři a má po dvou výhrách a dvou porážkách. V brance Panthers bude stát James Reimer, na opačné straně kluziště by měl být Jacob Markström.

1:00 Washington Capitals – Toronto Maple Leafs

Ofenzivní mašině Toronta bude v noci čelit Washington. Leafs mají po pěti zápasech na kontě čtyři výhry a každý zápas v průměru svému soupeři nasázeli pět gólů. Na hřišti soupeře jsou navíc stoprocentní. Capitals mají ze čtyř zápasů dvě výhry a obě získali doma. V brance budou soupeřit Frederik Andersen a Braden Holtby.

2:00 Nashville Predators – New York Islanders

Robin Lehner a Juuse Saros nastoupí v brankách Islanders, respektive Nashvillu. Oba týmy už jednou síly změřily a z výhry se radovali Predators. Ti mají ze čtyř zápasů celkem tři výhry, Isles mají v obou kolonkách o jednotku méně.

2:00 Dallas Stars – Anaheim Ducks

Anaheim má ze čtyř zápasů sezony tři vítězství a bodoval ve všech z nich. Dallas zatím odehrál tři zápasy a vyhrál dvakrát. V brance Dallasu by měl být Anton Chudobin, na opačné straně John Gibson.

2:30 Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

Už podruhé se letos setkají hráči St. Louis a Chicaga. První zápas došel až do prodloužení, které lépe zvládli Blackhawks. Chicago odehrálo ještě další tři zápasy a dva z nich ztratilo. St. Louis odehrálo celkem tři zápasy a urvalo jedno vítězství. V brance Blues bude Jake Allen, na druhé straně naskočí Cam Ward.

3:00 Arizona Coyotes – Buffalo Sabres

Buffalo má po čtyřech zápasech dvě vítězství a na své poměry posledních let začalo sezonu velice dobře. Arizona má na kontě tři odehrané zápasy, ve kterých získala jedno vítězství. V brance domácích bude nejspíše Antti Raanta, na druhé straně by měl stát Carter Hutton.

4:00 Colorado Avalanche – Calgary Flames

Oba celky letos zvládly už čtyři zápasy a Colorado je na tom se třemi vítězstvími lépe. Calgary ale o moc nezaostává, když vyhrálo dvakrát. V brance Calgary by měl naskočit Mike Smith. Brankoviště Avs by měl naopak hájit Semjon Varlamov.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.