bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zaměstnanec SAP Center měl pozitivní test na koronavirus

13. března 2020, 15:30

Ondřej Mach

National Hockey League ve čtvrtek kvůli šíření koronaviru pozastavila probíhající sezonu na neurčito, ze světa nadále přicházejí zprávy o dalších nakažených. Jedním z nich je i zaměstnanec arény SAP Center, kde svoje domácí zápasy hrají San Jose Sharks. Klub o tom informoval v prohlášení.

Hokejové soutěže na celém světe v současné době vyhlašují konec aktuálních ročníků, National Hockey League se prozatím rozhodla soutěž přerušit na neurčito. Komisař Gary Bettman však fanoušky ujistil, že cílem je sezonu dokončit hned, jak to bude možné.

Nepříjemné zpráva následně přišla z Kalifornie. Zaměstnanec, který v SAP Center v San Jose působí na částečný úvazek, byl pozitivně testován na koronavirus. Tato osoba je podle informací na webu NHL v karanténě a dostává se jí zdravotnické péče.

Zaměstnanec se podle všeho cítí lépe a postupně se zotavuje. Tento jednotlivec naposledy pracoval na domácím utkání San Jose hraném 3. března, kdy Žraloci hostili Toronto Maple Leafs. Riziko šíření je podle organizace velmi malé.

Žádný z hráčů NHL zatím nebyl pozitivně testován na virus zvaný COVID-19, liga hokejistům doporučila opatření včetně karantény. Nákaza koronavirem se potvrdila u basketbalisty Rudyho Goberta, napříč sportovním světem jsou nakaženi i někteří fotbalisté. Formule 1 kvůli koronaviru zrušila úvodní Velkou cenu Austrálie.

Čtěte také: 
Petr Adler: NHL pozastavila sezonu na neurčito - DOPLNĚNO
Vancouveru roste další hvězda. Jak je na tom Podkolzin?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.