bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Žádná dohoda není. Svoboda potvrdil, že Jágr na Floridě pokračovat nebude

1. července 2017, 16:31

Michal Sobotka

Zhruba za hodinu a půl se otevře okno s volnými hráči. O novou smlouvu bude usilovat také největší česká hvězda Jaromír Jágr. Jisté ale je, že nebude pokračovat na Floridě. Zámořští novináři zjistili od jeho agenta Petra Svobody, že se obě strany rozcházejí.

Před pár dny žertoval Jaromír Jágr na svém Twitteru, že o něj nikdo nemá zájem. Florida s ním o novém kontraktu údajně jednala, každopádně případné návrhy se nedočkaly obou souhlasů.

Druhý nejproduktivnější hráč v historii ligy se tak bude stěhovat o dům dál. Jeho agent Petr Svoboda potvrdil zámořským novinářům, že se jeho klient s Panthers rozchází.

Florida si čerstvě zajistila služby ruského šikuly z KHL Jevgenije Dadonova. Ze smlouvy ale vyplatila útočníka Jussiho Jokinena a nemůže počítat ani s Jaromírem Jágrem. V rozšiřovacím draftu navíc přišla také o střelce Jonathana Marchessaulta a do Vegas vyměnil generální manažer Dale Tallon Reillyho Smithe.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.