bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington vyzve Anaheim, do pouště přijedou Kings

18. listopadu 2019, 20:39

Jakub Hromada

Po velmi bohaté sobotní noci, kde do bojů naskočilo hned 30 týmů, dostávají hráči prostor k odpočinku. Až na výjimky. Jak včera, tak i dnes čeká čtyři celky důležitá utkání. Program začne hodinu po půlnoci, kdy se střetne Washington s Anaheimem, o dvě hodiny později začne duel mezi Arizonou a Los Angeles.

1:00 Washington Capitals – Anaheim Ducks

Caps doma přivítají Ducks a půjde o souboj dvou týmů v absolutně jiné pozici. Zatímco se Washingtonu nevydařila obhajoba a letos opět útočí na zisk Stanley Cupu, Kačeři prochází takovou polopřestavbou. 

Hosté sice měli vstup do sezóny jako z pohádky, ovšem nedávná série pěti proher je shodila až na 11. místo Západní konference. To Washington vévodí své konferenci jasně o pět bodů před dotírajícími Islanders. 

Ačkoli Anaheim příliš často neinkasuje i díky skvělému Gibsonovi v brance, nezískávají body kvůli mizernému útoku. Ten táhne Švéd Silfverberg se 17 body. K lídrům domácích Ovečkinovi s Kuzněcovem se přidal i John Carlson, který se 32 zápisy vede produktivitu obránců celé soutěže.

3:00 Arizona Coyotes – Los Angeles Kings

Střet dvou organizací, které si pomalu vyměňují své role. Arizona sice ani zdaleka nedokázala to, co Kings v první polovině tohoto desetiletí, ale aktuální postavení v tabulce leccos vypovídá. 

Los Angeles bylo letos dlouho na chvostu své konference, poslední tři utkání ovšem vyhrálo a alespoň se dostalo před Minnesotu. To domácím patří druhá příčka divize a celkově čtvrtá v konferenci. 

Nadále se ale budou muset vypořádat s absencí Niklase Hjalmarssona, jenž si před měsícem zlomil holeň a vrátí se nejdříve za dva. Síla Coyotes ovšem není v individualitách, ale v týmovém duchu a vyrovnanosti. To se bohužel nedá říct o Kings, jediným světlým článkem je již tradičně Anže Kopitar, který je v první dvacítce kanadského bodování ligy. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.