bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington cílí na devátou výhru, Chicago na zastavení dominance Minnesoty

15. ledna 2017, 19:00

Michal Sobotka

Probíhající ročník nese podtitul dlouhých sérií výher. Jednu další může dnes natáhnout Washington, který útočí na devátý triumf v řadě. Navíc stojí proti Philadelphii, která osmkrát v řadě venku prohrála.

19:00 Washington Capitals – Philadelphia Flyers

Momentálně byste v celé lize nenašli tým s lepší formou, než kterou mají svěřenci domácího kouče Barryho Trotze. Washington vyhrál už osm zápasů v řadě, na rozdíl od soupeře navíc včera odpočíval. V posledním domácím zápase s Flyers ale nedali Capitals ani jednu branku.

Forma hostů z Pensylvánie ale není příliš valná. Tím spíš, jedná-li se o venkovní duely. Flyers prohráli mimo svou arénu osmkrát v řadě, a tak je částečně zachraňuje alespoň domovské Wells Fargo Center. Philly hrála také včera v odpoledním zápase a nestačila na Boston. Do branky by se měl postavit Steve Mason, který měl včera volno.

01:00 Vancouver Canucks – New Jersey Devils

Naposledy v sezoně se proti sobě střetnou Vancouver a New Jersey. Canucks patří doma k celkům s lepší aktuální formou, však vyhráli pět posledních duelů. Své poslední tři ale mimo svou arénu nezvládli, byť vybojovali alespoň dva body.

Devils naposledy překvapili vítězstvím v Calgary, pod které se nemohl podepsat nikdo jiný než Taylor Hall. New Jersey body z venku potřebuje, protože se týmu přestalo dařit v domácím prostředí. Cory Schneider dostal minule volno, takže dnes se mezi tři tyče opět vrátí.

01:00 Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

Tento zápas by měl být trhákem noci. Chicago mělo včera volno a muselo se oklepat z drtivé porážky ve Washingtonu, kde nedalo ani branku a inkasovalo hned půltucet. V domácím prostředí však už ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech nenašlo přemožitele.

Minnesota je letos parádně rozjetá. V osmi z deseti předešlých bitev vyšla jako vítěz. S Blackhawks navíc poslední dobou dominuje, protože vyhrála už pětkrát v řadě. Devan Dubnyk navíc včera odpočíval a podle čísel nejlepší brankář letošní sezony se tak vrací do klece.

03:00 Anaheim Ducks – St. Louis Blues

Ačkoli se oběma týmům podařilo vyhrát svůj poslední zápas, mají trochu odlišnou formu. Ducks se radovali šestkrát v posledních sedmi případech, zatímco Blues před výhrou na ledě San Jose prohráli tři ze čtyř utkání.

Oba soupeři ze Západní konference si včera připsali čisté konto. Těšit je to musí o to víc, neboť jak Anaheim, tak St. Louis, nasadili včera do branek své dvojky. V předešlých sedmi vzájemných střetnutí se vždy radoval domácí celek. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.