bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vyrovnaná série jde do třetího utkání. Nad Stamkosem stále visí otazník

23. září 2020, 19:58

Matěj Hodoval

Hokejisté Dallasu a Tampy Bay se chystají na třetí střetnutí v rámci finálové série. Poslední utkání zvládli lépe svěřenci Jona Coopera, kterým se povedlo srovnat se soupeřem krok. Kdo vyválčí druhé vítězství?

02:00 Dallas Stars – Buffalo Sabres

Stav série: 1 – 1 

Tampě se to opět povedlo.

Bolts v letošním play-off ještě neprohráli dvě utkání v řadě. S touto impozantní bilancí vstupovali do druhého vzájemného střetnutí.

Znovu se zadařilo. Blesky se z úvodní porážky okamžitě oklepaly a v odvetě Dallas přetlačily. Svěřencům Jona Coopera stačily tři branky v úvodním dějství, které se postarali Point, Palát a Shattenkirk. 

V brankovišti úřadoval Andrej Vasilevskij, jenž za svá záda pustil jen dva z devětadvaceti puků, které na něj soupeř vyslal. Ruský gólman, jenž skončil třetí v hlasování o Vezinovu trofej, potvrdil, že tahle série zatím patří maskovaným mužům.

Co se zraněných týče, obě dvě strany budou dost možná postrádat několik hráčů.

Na straně Dallasu nebude k dispozici český útočník Radek Faksa. Zraněný je i nadále gólman Ben Bishop, pozici jedničky si však svými výkony vybojoval kazašský brankář Anton Chudobin. Otazník visí nad Blakem Comeaie, a Tylerem Fedunem.

To Bolts se strachují o složení defenzívy. Nejisté je, zda budou Bolts moci počítat s beky Zachem Bogosianem či Erikem Černákem. Bogosianovo místo v sestavě v uplynulém klání zaujmul Čech Jan Rutta.

Tradičně největší ohlas vyvolává možný start Stevena Stamkose. Na jeho adresu se trenéři konkrétněji nevyjadřují.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.