bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Výprask Ottawu nepoložil, Sens doma zabrali a vybojovali sedmý zápas

24. května 2017, 5:40

Martin Zíta

Po výhře 7:0 v šestém zápase se Pittsburgh možná viděl v ligovém finále, ale oslava, pokud vůbec přijde, ještě musí počkat. Senators totiž v šestém zápase urvali důležité vítězství a po fenomenálním výkonu Craiga Andersona uvidí Východní konference sedmý duel.

Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins

2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Stav série: 3:3

Branky a nahrávky: 34. B. Ryan (Turris, E. Karlsson), 42. Hoffman (Claesson, MacArthur) – 25. Malkin (Cole, S. Wilson)

Senators se nesesypali a po výprasku v pátém zápase zabrali. Výsledek? Finále Východní konference se natáhne na maximální počet zápasů. Ottawa se v šestém zápase, kdy čelila konci sezony, mohla opřít zejména o výkon brankáře Craiga Andersona, který pochytal hned pětačtyřicet střel soupeře. Rozhodující trefu pak na začátku třetí periody obstaral Mike Hoffman.

C. Anderson (OTT) – odchcytal 60:00 minut, 45 zákroků, úspěšnost 97,8 %
M. Murray (PIT) – odchytal 58:16 minut, 28 zákroků, úspěšnost 93,3 %

1. Mike Hoffman (OTT)
2. Bobby Ryan (OTT)
3. Craig Anderson (OTT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.