bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vymění Montreal svého kapitána?

1. ledna 2018, 11:00

Jan Šlapáček

Trápení, trápení a trápení. Přesně takhle by se dal popsat prosinec v podání Maxe Paciorettyho. Kapitán Montrealu se během tohoto měsíce nedokázal ani jednou trefit do soupeřovy branky a připsal si pouhé čtyři asistence. I z tohoto důvodu se hojně spekuluje o tom, že bude americký hokejista vyměněn.

„Víme, že se Marc Bergevin pokouší aktivně vyměnit Maxe Paciorettyho," prozradil v sobotním vysílání pořadu Hockey Night in Canada uznávaný reportér Nick Kypreos. „Zatímco případná výměna může obsahovat draftové pozice či nějaké prospekty, největší prioritou Bergevina je zisk útočníka, který umí střílet góly a zároveň i bránit. A hlavně bude mladší než Pacioretty.

Kdy se tento obchod uskuteční, je zatím ve hvězdách. Kypreos připomíná počíná Joea Sakica, který čekal měsíce na to, než přijde vhodná doba na výměnu Matta Duchenea. Nakonec z toho byla akce, do které se kromě Colorada a Ottawy zapojil také Nashville.

„Je více než pravděpodobné, že Bergevin nestihne svého kapitána vyměnit do konce přestupového období, které končí 26. února. Tím pádem bude hodně zajímavé sledovat jeho počínání během červnového draftu v Dallasu," dodal Kypreos.

Jak celá sága s výměnou Paciorettyho dopadne je zatím ve hvězdách. Nicméně Montreal se musí pokusit svůj tým oživit, protože aktuálně to vypadá, že se letos v kanadském městě vyřazovací boje hrát nebudou. A nutno podotknout, že si americký hokejista v minulých letech vytvořil hodnotu, která může Canadiens do budoucna hodně pomoci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.