bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vyhraje St. Louis jedenáctý zápas v řadě? Tři celky pak chtějí přerušit sérii čtyř proher

19. února 2019, 20:07

Matěj Hodoval

Další skvělá noc pro hokejové fajnšmekry. Za šlágr lze bezesporu označit především bitvu St. Louis s Torontem, divácky atraktivní by měla být i ta mezi Flyers a Lightning. Který zápas si nenecháte ujít?

01:00 Florida Panthers – Buffalo Sabres

Souboj tabulkových sousedů z Atlantické divize.

Florida sehraje své páté ze sedmi domácích zápasů v řadě. Panteři první dva duely nezvládly, když padli s Tampou (2:5) a s Dallasem (0:3), nicméně poté se dokázali oklepat a následně si vyšlápli na Calgary (3:2 sn) a Montreal (6:3). V tabulce jsou však stále za svým nadcházejícím soupeřem.

Tím je právě Buffalo, které po slibném startu zapadlo do průměru soutěže. Na Floridu mají náskok pěti bodů, nicméně zároveň odehráli Sabres o zápas navíc. Šavle budou usilovat o zvrácení aktuální formy, když poslední prohra s New Jersey byla již druhou v řadě.

01:00 New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins

Devils jsou stále na dně Metropolitní divize se ztrátou čtyř bodů na Rangers, přesto by měli být Penguins v pozoru. Ďáblové totiž útočí na třetí výhru ve třech zápasech, po Minnesotě a Buffalo na ně čekají právě Tučňáci. 

Pens drží první ze dvou divokých karet ve Východní konferenci, nicméně musejí se stále ohlížet. Tučňáky stíhá rozjetá Carolina, která na ně ztrácí už jen bod. Dokáže Pittsburgh nadále odolávat?

01:00 Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning

Atraktivní duel dvou mužstev ve velké formě. 

Flyers zahájili, pravděpodobně včas, stíhací jízdu za play-off. A zatím se daří, Philadelphia v čele s gólmanskou senzací Carterem Hartem táhnou šňůru tří výher v řadě. Při shodě výsledků se Letci mohou v noci posunout před Buffalo v závodě o elitní šestnáctku. 

Nyní je však čeká těžká zkouška, do Pensylvánie zavítá jedno z nejlepších mužstev současné doby. Tampa Bay vede celou ligu už se čtyřiadevadesáti body. Za jak dlouho pokoří stovku?

01:00 Carolina Hurricanes – New York Rangers

“Banda pitomců“ hostí Rangers.

Carolina se baví hokejem a podává fantastické výkony. Ani výrok Dona Cherryho je nijak nerozladil, naopak si z něj udělali dobrou reklamu na sociálních sítích. A reklamu si dělají i svou hrou, domácí trojboj totiž budou chtít zakončit čtvrtou výhrou v řadě a při shodě výsledků pro ně ideálně přeskočit v tabulce Pittsburgh i Columbus.

Proti bude tým v přestavbě. Rangers půjdou do souboje s Canes s prohrou v zádech, když po velké přestřelce nakonec vzešli ze souboje s Pittsburghem jako poražený, navíc bez zisku jediného bodu.

01:30 Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets

Jeden z překvapivých uchazečů o play-off se nachází v menší krizi. Canadiens prohráli poslední čtyři zápasy, v noci navíc mohou přijít o postupovou pozici. Na druhé straně i Blue Jackets naposledy prohráli, nicméně ze čtyř zápasů dvakrát. V uplynulé bitvě vykradli Columbus Lightning, domácí se navíc zmohli jen na jeden zásah.

02:00 St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs

Zápas, který byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Famózní Bluesmani nechávají fanoušky v údivu. St. Louis vyhrálo posledních deset (!) zápasů v řadě, v posledních třech pak navíc ani jednou (!) neinkasovali. Neuvěřitelnou formu teď budou muset Blues, aktuálně třetí celek Centrální divize, potvrdit proti silnému soupeři.

Toronto, jeden z horkých kandidátů na zisk Stanley Cupu má co napravovat. Maple Leafs naposledy padli s Arizonou 0:2 a nyní zakončí svůj šestizápasový venkovní trip právě na ledě Blues. Jak si povedou?

02:00 Minnesota Wild – Anaheim Ducks

Minnesota v souboji o play-off začíná propadat, Wild totiž o své místo mohou v noci přijít, čemuž nasvědčuje i aktuální forma – čtyři prohry v řadě. Na druhé straně Ducks započnou venkovní sérii, do které vstupují povzbuzeni poslední výhrou, když na domácím ledě dokázali zaskočit Washington.

02:30 Dallas Stars – Nashville Predators 

Dallas se třiašedesáti body bojuje o udržení v elitní šestnáctce. Stars již dva zápasy nedokázali vstřelit ani jeden gól, tuto nepříjemnou šňůru by rádi přerušili na ledě Preds. Nashville je naopak jeden z takřka jistých účastníků play-off, přestože naposledy padl na ledě Vegas 1:5.

03:00 Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 

Noční program zakončí čistě Pacifická bitva. Edmonton se řadí do skupiny se čtyřmi porážkami v zádech, blízko navíc mají Oilers ke dnu své divize, od kterého je dělí jeden bod. To Arizona stále nevzdává své divoké sny o play-off a se ztrátou tří bodů na Minnesotu se k němu bude chtít v noci přiblížit.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.