bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vrána si pochvaluje Washington: Každý den se učím od nejlepších

10. února 2017, 18:30

Michal Sobotka

VIDEO. Mezi nejlepšími toho moc neodehrál. Pro Washington Capitals je ale první volbou mezi útočníky, pokud tým potřebuje někoho povolat. Jakub Vrána stihl v NHL odehrát dvanáct utkání a zážitky z nejlepší soutěže si pochvaluje. „Učím se nové věci a seznamuji se s ligou,“ říká dvacetiletý Čech v rozhovoru se Zdeňkem Matějovským.

Čvtrteční duel Washingtonu proti Detroitu sledoval Jakub Vrána pouze z tribuny. Capitals jej sice povolali do prvního týmu, ale před soubojem dvou východních týmů neměli potíže se zraněnými. „Já jsem s tím počítal, ale uvidíme, jak se situace vyvine dál,“ řekl v rozhovoru pro NHL.cz dvacetiletý rodák z Prahy.

Mladý útočník dostal v NHL prostor jen ve dvanácti zápasech, mnohem více jich sehrál na farmě v Hershey, kde je s 24 body v 31 zápasech sedmým nejproduktivnějším hráčem týmu. O patro výš přesto stihl vstřelit svou premiérovou branku, ke které mu nezapomněl popřát ani kanonýr z nejlepších, Alexandr Ovečkin.

„Byl to krásnej pocit. Těch gólů má o trošíčku víc,“ smál se Vrána, kterého těší pozice, do jaké se Washington dostal. O více příležitostí však bude muset zabojovat. Odchovanec Letňan si během probíhající sezony totiž rychle uvědomil, že věci se v zámoří rychle mění. „Teď jsem tady, ale zítra už zase můžu být na farmě. Snažím se ale udržet v Capitals co nejdéle,“ uvedl odhodlaně.

Celý videorozhovor s Jakubem Vránou si můžete prohlédnout zde:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.