bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vítěze určilo až páté prodloužení! Úspěch Tampě Bay vystřelil Brayden Point

12. srpna 2020, 3:38

Jiří Sameš

Panečku, to byl zápas! Úvodní souboj letošního play-off měli na svědomí (podobně jako loni) Tampa Bay Lightning a Columbus Blue Jackets. Vítěze určilo až páté prodloužení, hrdinou se stal útočník Brayden Point.

Lightning se drželi v útočném pásmu, napřed to zkoušel zprava bez přípravy Nikita Kučerov, avšak jeho střelecký pokus neprošel. Kučerov se potom dostal k puku ještě jednou a trefil Vladislava Gavrikova...

Odražený kotouč si našel Brayden Point a z levé strany zavěsil pod horní tyč. Vítězná trefa padla v čase 150:27 – jedná se tak o čtvrtý nejdelší duel v historii soutěže.

Point už vsítil jeden gól v úvodní periodě utkání, to když šťastnou tečí srovnal skóre na 1:1. Zazářil také Joonas Korpisalo v bráně Columbusu, který předvedl celkem 85 úspěšných zákroků. 

Druhý zápas čtvrtfinále Východní konference mezi Tampou Bay a Blue Jackets se odehraje ve čtvrtek večer od 21:00 SEČ.

Podrobnosti najdete zde
→ Přes dvě a půl hodiny hracího času! Tampa s Columbusem odložily jiný zápas, Korpisalo čapl 85 střel

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.