bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vitalij Kravcov dorazí na tréninkový kemp Rangers, zvládne se prosadit?

24. června 2020, 20:34

Jiří Sameš

Už za dva týdny v zámoří (snad) odstartují tréninkové kempy; New York Rangers se přitom mohou těšit na zajímavou posilu. Dorazí totiž útočník Vitalij Kravcov.

Skutečnost oznámil v úterý prezident klubu John Davidson. Hráč tak bude mít znovu příležitost zabojovat o místo v sestavě Rangers.

„Pokud jde o Kravcova... dorazí na náš tréninkový kemp. Uvidíme, jak to s ním dopadne. Určitě budeme potřebovat tým rozšířit a získat nějakou zručnost," zmínil Davidson.

Kravcov, dvacetiletý Rus, byl Rangers vybrán na Vstupním draftu NHL 2018 v prvním kole, jako celkově devátý muž v pořadí. 

V září na tréninkovém kempu New Yorku neuspěl, tým jej poslal na farmu k Hartford Wolf Pack (AHL). Koncem října Vitalij Kravcov zamířil domů, do Kontinentální hokejové ligy, kde hájil barvy mateřského Traktoru Čeljabinsk.

Před Vánocemi už byl ale zase zpět v Severní Americe. ... Za Hartford v sezoně 2019-20 odehrál 39 zápasů, přičemž v nich vstřelil šest gólů a zapsal celkem 15 kanadských bodů.

„Chtěl se okamžitě prosadit, což se mu nepovedlo a trápilo ho to. Ale pomohli jsme mu a budeme v tom pokračovat. On je naše velká naděje," poznamenal Davidson.

„Někteří hokejisté dozrají rychle, jiným to trvá déle. Jeho hra se mi moc líbí.
A stále je velmi mladý. ... No, uvidíme. Záleží to na něm. Od začátku kempu jej budeme sledovat," doplnil.

Rangers se v kvalifikačním kole střetnou o postup do play-off s divizním soupeřem, Carolina Hurricanes. Předkolo se bude hrát na tři vítězná utkání.

Čtěte také:
→ Hossa, Iginla a další. Hokejová síň slávy vítá nové členy

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.