bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: v play-off není moc týmů, které by s námi chtěly hrát, říká Krejčí

15. prosince 2015, 14:30

Vojtěch Balon

Bostonská opora David Krejčí má za sebou poměrně povedenou první třetinu základní části. Jeho Medvědi se po roční odmlce opět pohybují na postupových příčkách a šternberský rodák nasbíral ve 29 zápasech stejný počet bodů, a s Patricem Bergeronem se tak dělí o čelo klubové produktivity. NHL.cz Krejčí poskytl exkluzivní videorozhovor.

Český reprezentant se rozpovídal třeba o tom, jak se po loňské blamáži v podobě nepostupu do bojů o Stanley Cup proměnil bostonský kádr. "Změna byla potřeba. Když jsme neudělali play-off, tak jsme museli něco změnit. Máme dost mladých hráčů, ale v kabině jsme si sedli a zatím jsme dobrá parta. Teď jsme pár posledních zápasů vyhráli, tak snad v tom budeme pokračovat," věří Krejčí, který se musí obejít bez svého bývalého parťáka Milana Lucice, jenž byl v létě vyměněn do Los Angeles. "Je to trošku nezvyk, ale takový už je hokejový život. Máme tu jiné hráče, kteří už něco v NHL odehráli. Milan se sice nedá nahradit, ale nějak to zvládáme i bez něj," ví dvojnásobný účastník Olympijských her.

Massachusettskému celku příliš nevyšel začátek sezóny, Medvědi vstoupili do ročníku sérií tří porážek v řadě. "V létě se tým trochu změnil, takže někteří kluci ještě pořádně neznali ten systém, ale po těch třech nepovedených zápasech jsme se zvedli a zatím se nám docela daří - přesilovka jde, padá nám to tam, takže spokojenost zatím je," říká Krejčí, jemuž v létě vešel v platnost lukrativní šestiletý kontrakt. "Ani ne. Peníze jsou jedna věc, ale já pořád hraji svou hru a co bude, bude," reagoval David Krejčí na otázku, zdali ho nová smlouva na ledě nějakým způsobem ovlivňuje.

"Máme o dva tři odehrané zápasy méně než ostatní týmy, takže šanci na play-off máme celkem velkou. Do play-off se musíme dostat a není moc týmů, které by chtěly hrát s Bruins, protože ve vyřazovacích bojích nedáme nikomu nic zadarmo," uzavřel Krejčí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.