bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Takhle se Tampa Bay radovala ze zisku stříbrného grálu

29. září 2020, 20:22

Jiří Sameš

Tampa Bay Lightning v šestizápasovém souboji letošního velkého finále zdolali Dallas Stars, přičemž se tak mohou radovat ze zisku druhého Stanley Cupu v klubové historii. Poprvé až na vrchol dosáhli v roce 2004.

→ Pozn.: Článek obsahuje pouze příspěvky ze sociálních sítí či krátké sestřihy z oslav mužstva Tampy Bay. 

Poslední vteřiny šestého zápasu a oslavy mohou začít!

Hokejisté Lightning v šestém zápase velkého finále vynulovali svého soupeře poměrem 2:0. Blýskl se brankář Andrej Vasilevskij, který pochytal všech 22 střeleckých pokusů Dallasu. Skóre utkání jinak otevřel útočník Brayden Point.

Na ledě nesmí chybět ani kapitán týmu Steven Stamkos

Po závěrečné siréně vypukla na straně Blesků pochopitelně obrovská radost. Na ledové ploše nechyběl ani kapitán týmu Steven Stamkos, jenž se okamžitě vrhl kolem krku Victoru Hedmanovi. 

Dobojováno! Na řadu přichází tradiční blahopřání

Ještě před několika okamžiky se jednalo nepochybně o vašeho největšího nepřítele. Na závěr každé série play-off NHL se však s protivníkem pozdravíte a uznáte jeho kvality.

Victor Hedman vítězem Conn Smythe Trophy

Ocenění pro nejužitečnějšího hráče play-off –⁠ Conn Smythe Trophy –⁠ obdržel po zásluze obránce Victor Hedman. Stal se třetím Švédem a zároveň desátým mužem ze zadních řad, který získal zmiňovanou trofej.

Stanley Cup! To je, oč tu běží

Tampa Bay se konečně dočkala! V posledních sezonách byla několikrát velmi blízko vytouženému cíli, avšak uspět nedokázala. Tentokrát se již dílo povedlo a nejcennější sportovní trofej se po šestnácti letech vrací zpět na Floridu.

Fantastické představení Ondřeje Paláta

Fantastické play-off má za sebou český útočník Ondřej Palát, jenž patřil každé utkání k největším tahounům mužstva. Z českých a slovenských hokejistů se z poháru radovali také Jan Rutta, respektive Erik Černák.

Pat Maroon se znovu radoval z celkového triumfu

Skvělý počin! Útočník Pat Maroon vyhrál Stanley Cup ve dvou sezonách po sobě za dva různé týmy, předtím se radoval se St. Louis Blues. Stal se v tomto ohledu osmým hráčem v historii NHL.

Neprůstřelný Andrej Vasilevskij

Obrovský kus práce odvedl Andrej Vasilevskij, který odchytal všech 25 zápasů Lightning v letošních bojích o pohár. Skvěle vždy zareagoval na porážku a v posledním utkání navíc udržel čisté konto.

Bez kapitána Stevena Stamkose ani ránu

Za celé letošní play-off na ledové ploše strávil pouze dvě minuty a 47 vteřin, ovšem na úspěchu týmu měl neskutečnou zásluhu. Navzdory zdravotním problémům útočník Steven Stamkos nastoupil do třetího dílu velkého finále...

Dokonce zde vstřelil jeden gól a nabudil mužstvo. Spoluhráči a trenérský štáb ocenili jeho vůdcovské schopnosti. 

Gratulace od majitele klubu Jeffa Vinika

Oslavy se rychle přesunuly do kabiny. Hokejisté, trenérský štáb a vedení týmu si zde vyslechli telefonickou gratulaci od majitele klubu Jeffa Vinika, který bohužel musel zůstat doma s rodinou, do bubliny tak s mužstvem nevyrazil.




Na tiskové konferenci bylo veselo

Veselá nálada panovala rovněž na tiskové konferenci, když zde Nikita Kučerov předčasně ukončil posezení spoluhráčů s novináři. Pozadu nezůstal ani hlavní trenér týmu Jon Cooper a jeho kolegové.

Blázinec u domácího stánku Lightning

Šestý zápas velkého finále sledovala v Thunder Alley u domácího stánku Bolts – Amalie Areny – spousta fanoušků. 

Pózování se Stanley Cupem

Chybět nemohly ani tradiční pózy hokejistů se stříbrným grálem. Ovšem teď se už všichni moc těší zpátky domů, až budou slavit zisk nejcennější sportovní trofeje se svou rodinou a kamarády, které dlouho neviděli.

Gratulace od Martina St. Louise či baseballisty

S gratulací rychle přispěchal bývalý vynikající hokejista Martin St. Louis, jenž s Tampou Bay získal první Stanley Cup a nyní je v hokejové Síni slávy. Přidal se například také elitní baseballista Kevin Kiermaier hrající za Tampa Bay Rays.

V minulém play-off schytali výprask, letos slaví Stanley Cup!

Dámy a pánové, vítězem Stanley Cupu za sezonu 2019-20 jsou Tampa Bay Lightning. Gratulujeme!

Doporučujeme!
→ Victor Hedman v play-off dominoval a stal se MVP

Čtěte také
→ POHLED: Že se sezóna neměla dohrávat? Jděte a řekněte to hráčům...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.