bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Nastolujeme tempo hry a víme, že soupeři s tím mají problémy, těší Ovečkina

6. listopadu 2016, 19:35

Michal Sobotka

Kapitán Washingtonu se zahřívá do svého tempa. V sobotní bitvě s floridskými Pantery si Alexandr Ovečkin připsal sedmou trefu v sezoně. Po páté výhře v řadě jej potěšilo, že tým hraje sebevědomě. "Uvědomujeme si, že soupeři s námi mají problémy," říká hvězdný forvard Capitals.

Sedm gólů z jedenácti zápasů. To je rozjezd skoro až typický pro Alexandra Ovečkina. Ruský snajpr se prosadil také proti Floridě, kdy dal svůj poslední gól. Padl trochu netypicky, protože jedenatřicetiletý rodák z Moskvy tečoval střelu před brankou. "Shodli jsme se, že před Luongem pořád potřebujeme mít hráče," vysvětloval, jak se dostal ke své trefě.

Přitom domácí výběr musel po první periodě dotahovat jednobrankovou ztrátu. "Napadali jsme beky a tlačili je v rozehrávce. To je klíč, jak je porazit," popisoval v rozhovoru po utkání Ovečkin. Po pěti výhrách za sebou velebí sebevědomí, které hráči z týmu nabrali. "Nastolujeme tempo a nutíme soupeře, aby se přizpůsobil naší hře," řekl.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.