bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Góly zatím dávám, ale musím makat dál, říká David Pastrňák

15. listopadu 2016, 15:40

Michal Sobotka

Sezonu zahájil jako vyhlášený střelec. David Pastrňák nasázel ve čtrnácti zápasech za Boston deset gólů. Jeho nejlepší výkon sezony je přitom patnáct branek. Rodák z Havířova ale ví, že musí nadále makat, aby udržel výkonnost. Více v rozhovoru Zdeňka Matějovského.

Dvacetiletý útočník David Pastrňák si nemůže dostatečně vynachválit spolupráci první formace, kde hraje po boku Brada Marchanda a defenzivnějšího centra Patrice Bergerona. „V přípravě jsme se trochu hledali, ale teď už si rozumíme,“ těšilo rodáka z Havířova. Chemie lajny se potvrzuje v každém zápase. Pastrňák má na kontě deset branek, Marchand zase dohromady nasbíral šestnáct bodů.

Český forvard svou formu nepřeceňuje. Důležité jsou pro něj body, které získá Boston. „Musíme makat dál. Za deset zápasů může dávat góly někdo jiný. Důležité je, abychom sbírali výhry,“ sdělil.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.