bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Velké trápení Predators, David Poile chce zatřást se sestavou

5. ledna 2020, 5:12

Jiří Sameš

Nashville Predators se měli i v letošní sezoně pohybovat mezi vůbec nejlepšími týmy National Hockey League, očekávání tady byla bezesporu velmi vysoká. Avšak realita je zcela odlišná, jsme už v polovině období a sledujeme docela dost velké trápení.

Predators prožili hodně zajímavou letní přestávku.

V průběhu druhého dne Vstupního draftu NHL 2019, 22. června vyměnili obránce P.K. Subbana k New Jersey Devils.

Následně, díky tomu podepsali 1. července sedmiletou smlouvu s útočníkem Mattem Duchenem, jakožto neomezeně volným hráčem.

První polovina sezony 2019-2020 je ale v podání Nashvillu velkým zklamáním.

Aktuálně mají také na svém kontě hned tři prohry po sobě, v tabulce Západní konference jsou potom nyní na jedenáctém místě (bilance 18-15-6).

Generálního manažera týmu Davida Poilea současná situace pochopitelně štve. A podle všeho chce zatřást se sestavou.

„Není pochyb o tom, že už zjišťoval, jaký je stav na trhu," řekl uznávaný reportér Sportsnetu Elliotte Friedman v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

„Pokud se situace Predators nezmění k lepšímu, určitě udělají velmi rychle nějaké změny v sestavě," doplnil.

Ke změně na postu trenéra by každopádně dojít nemělo. Začátkem tohoto týdne David Poile avizoval, že práce Petera Laviolettea je v bezpečí. 

Dostanou se hokejisté Nashvillu v následujících dnech konečně do formy?

Pozn.: Predators odehráli v noci na neděli zápas na ledě Los Angeles Kings. Jeho výsledek se do článku nepočítá, utkání skončilo po uzávěrce.

Čtěte také:
Toffoli, Kreider či Hoffman. Flames mají v plánu využít místa pod stropem

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.