bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vegas vrátilo Winnipegu úvodní porážku. Série se bude stěhovat za vyrovnaného stavu

15. května 2018, 5:03

Jan Šlapáček

Ve finále konferencí se začíná ukazovat, že domácí prostředí nehraje téměř žádnou roli. Hokejisté Vegas dokázali oplatit Winnipegu porážku z prvního klání a po týmovém výkonu vyhráli 3:1. Ze čtyř odehraných zápasů se tedy potřetí raduje z vítězství hostující celek.

Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights

1:3 (0:2, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 48. Connor (Ehlers, Myers) – 14. Tatar (Theodore, Carpenter), 18. Marchessault (Smith), 49. Marchessault (Smith, Karlsson).

Golden Knights si tentokrát dali pozor na vstup do utkání a nepustili svého soka oproti prvnímu duelu do rychlého vedení. Naopak se ve čtrnácté minutě poprvé v letošním play-off prosadil Tomáš Tatar a krátce po něm i Jonathan Marchessault, což diváky ve Winnipegu doslova zmrazilo.

Ve druhé třetině začali Jets získávat herní převahu, jenomže nedokázali najít recept na bezchybného Marca-André Fleuryho. Brankář Golden Knights si však slabší chvilku vybral ve třetím dějství, kdy v osmačtyřicáté minutě propustil nenápadnou střelu Kylea Connora a rázem bylo v hale hodně rušno.

Euforie ve Winnipegu ale netrvala příliš dlouho, protože na gól Jets dokázal okamžitě najít odpověď svým druhým gólem v zápase Jonathan Marchessault, který zasadil domácím smrtící ránu. Vegas si závěr utkání úspěšně pohlídalo a vyhrálo 3:1. Stav série je tedy srovnán a je jisté, že se oba celky představí ve Winnipegu minimálně ještě jednou.

Stav série: 1:1

C. Hellebuyck (WPG) – odchytal 57:44 minut, 25 zákroků, úspěšnost 89,3 %
M. Fleury (VGK) – odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 96,8 %

Tomáš Nosek (VGK) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 11:10 
Tomáš Tatar (VGK) - 1+0, 2 střely, čas na ledě 10:14

1. hvězda utkání – Jonathan Marchessault (VGK)
2. hvězda utkání – Marc-André Fleury (VGK)
3. hvězda utkání – Kyle Connor (WPG)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.