bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vegas bude potvrzeno jako hostitelské město, koho ještě NHL zvolí?

13. června 2020, 12:58

Jiří Sameš

List The Las Vegas Review-Journal včera informoval o tom, že Vegas bude nejpozději 22. června potvrzeno jako jedno ze dvou hostitelských měst pro letošní play-off.

Komisionář NHL Gary Bettman 26. května sdělil, že potrvá alespoň tři týdny, než se dozvíme finální verdikt, pokud jde o hostitelská města.

Vegas zde patří k hlavním favoritům od samého začátku a je tedy téměř jisté. O druhé lokalitě už tak jasno není. Možná Columbus má dobrou šanci; nebo někdo z Kanady – Toronto či Vancouver.

Vedení soutěže by uvítalo kanadské město. Místní vláda ale stále nerozhodla o povinnostech pro nově přijíždějící na jejich území. ... Hokejisté se mohou povinné 14denní karanténě vyhnout.

„Edmonton, Vancouver a Toronto očekávají dobré zprávy z Ottawy ohledně karanténních opatření," píše známý reportér Mark Spector na svém Twitteru.

Závěrem ještě připomeňme, že každá konference dostane pro své soupeření jednu lokalitu.

Týmy National Hockey League, které se zúčastní bojů o pohár 2020, už ladí formu na ledě v malých skupinách. 10. července by potom mohly odstartovat tréninkové kempy. 

Co přinese hokej po pauze? Zajímavý článek na tohle téma připravil před pár dny kolega Jiří Lacina. Určitě stojí za přečtení! 

Čtěte také:
→ Co přinese hokej po pauze? Vsaďte si na zkušené brankáře, třeba na Tuukku Raska

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.