bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Večerní předkrm. New Jersey doma přivítá Detroit, Tampa míří do Philadelphie

17. listopadu 2018, 17:45

Martin Zíta

Dva zápasy od 19 hodin odstartují bohatý program, jehož hlavní část přijde s úderem půlnoci a zejména o několik hodin později.

19:00 New Jersey Devils – Detroit Red Wings

Podruhé se letos na ledě setkají hráči New Jersey Devils a Detroitu Red Wings. První vzájemný zápas ovládl tým z Detroitu, když na začátek listopadu Red Wings Devils porazili těsně 4:3.

Detroit se po opravdu špatném startu do ročníku v posledních dnech vcelku zvedl. Z posledních pěti zápasů vyhrál hned čtyři a sedm vítězství pak nastřádali z posledních deseti klání.

Pro Devils letošní sezona zatím vypadá vcelku opačně. New Jersey do ročníku vstoupilo poměrně dobře, ovšem v posledních zápasech se moc nedaří. Devils sice vyhráli poslední dva zápasy, předtím ale táhli delší sérii bez bodu a z posledních pěti zápasů tak mají bilanci dvou výher a tří porážek. Na domácím ledě ovšem letos zvládli šest z osmi zápasů.

V brance domácího mužstva se představí Keith Kinkaid, barvy Detroitu bude v brankovišti hájit Jonathan Bernier.

19:00 Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning

Vůbec poprvé se letos střetnou Philadelphia a Tampa Bay. Lightning patří mezi nejlepší týmy úvodu soutěže, když už nastřádali třináct vítězství. Tři přišly v posledních pěti zápasech.

Philadelphia je na tom za zmíněné období velice podobně, když také urvala tři vítězství. Všechny přišly v řadě, ovšem poslední dva zápasy Flyers nezvládli.

V brance Flyers bude stát Calvin Pickard. Tampu by měl jistit z brankoviště Louis Domingue.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.